Anasayfa /  Sağlık

e-nabız test sonuçları sorgulama E-nabız indir kur yükle

Koronavirüs e nabız test sonuçları sorgulama -E nabız indir kur yükle. Sağlık Bakanlığı, corona virüs testi yaptırmış vatandaşların test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabileceğini açıkladı. Binlerce kişi e nabız için internetten arama yapıyor. Sizler için hazırladığımız bu haberde e nabız hakkında İos ve Android uygulama linklerini paylaştık. Buna göre rahatlıkla e nabız üzerinden corona virüs test sonuçları için sorgulama yapabilirsiniz. İşte Corona Virüs e nabız test sonuçları sorgula

Abone ol
Abone ol 27 Mart 2020 15:41

Corona Virüs e nabız test sonuçları sorgulama -E nabız indir kur yükle. Sağlık Bakanlığı, corona virüs testi yaptırmış vatandaşların test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabileceğini açıkladı. Binlerce kişi e nabız için internetten arama yapıyor. Sizler için hazırladığımız bu haberde e nabız hakkında İos ve Android uygulama linklerini paylaştık. Buna göre rahatlıkla e nabız üzerinden corona virüs test sonuçları için sorgulama yapabilirsiniz. İşte Corona Virüs e nabız test sonuçları sorgula

Corona Virüs e nabız test sonuçları sorgulama -E nabız indir kur yükle

e-Nabız Mobil Uygulamasını Nasıl Kullanabilirim

Daha önce e-Nabız kullanıcı hesabı oluşturmamış iseniz öncelikle e-Devlet kapısından (www.turkiye.gov.tr) kullanıcı hesabı oluşturmalısınız. Bu hesabı oluştururken kendinize özel bir e-Nabız şifresi tanımlamalı, e-Nabız Mobil Uygulamasına bu şifreniz ile giriş yapmalısınız.

e-Nabız Mobil, iOS ve Android marketlerde.


İOS İÇİN TIKLAYINIZ

ANDROİD İÇİN TIKLAYINIZ

Coronavirüs testi sonuçlarına e-Nabız uygulamasından da ulaşılabilecek.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Koronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımız test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabilir'' denildi. 

E-nabız uygulaması nedir? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı koronavirüs testi sonuçlarının e-nabız uygulamasından ulaşılabileceğini açıkladı. Test yaptıran vatandaşlar sonuçları nasıl görüntüleyebileceğini merak ediyor. Detaylar haberimizde..

E-NABIZ UYGULAMASI NEDİR?

e-Nabız sağlık kuruluşlarından toplanan sağlık verilerine vatandaşların ve sağlık profesyonellerinin internet ve mobil cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir uygulamadır. Muayene, tetkik ve tedavilerinizin nerede yapıldığına bakılmaksızın, tüm sağlık bilgilerinizi yönetebildiğiniz, tıbbi özgeçmişinize tek bir yerden ulaşabildiğiniz bir kişisel sağlık kaydı sistemidir. Bizzat sizin verdiğiniz, süresi ve sınırı belirlenmiş yetki çerçevesinde sağlık kayıtlarınızın hekimlerce değerlendirilebildiği, böylelikle teşhis ve tedavi sürecinin kalitesini ve hızını artıran, sizinle hekiminiz arasında güçlü bir iletişim ağının kurulmasını sağlayan, internet üzerinden güvenli bir şekilde erişebildiğiniz dünyanın en geniş ve en kapsamlı sağlık bilişim alt yapısıdır.

E-NABIZ UYGULAMASINA NASIL GİRİŞ YAPILIR?

E-Nabız sistemine girişte kimlik doğrulama iki şekilde mümkün olmaktadır.

1. E-Devlet kapısı üzerinden E-Devlet şifresi, E-İmza veya Mobil İmzanızı kullanarak T.C. numaranız ile sisteme giriş yapabilirsiniz (Şekil1). E-Devlet girişine tıkladığınızda Şekil2’de gördüğünüz E-Devlet girişine yönlendirileceksiniz.

E-NABIZ KORONAVİRÜS TESTİ NASIL ÖĞRENİLİR?

E-Nabız sistemine giriş yaptıktan sonra koronavirüs test sonucunuzu da sorgulayabilirsiniz.

 

 

 

 




Yorumlar