Anasayfa /  Ekonomi

E devlet cimer -e devlet ösym giriş

E Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kullanıcılar için e devlet hakkında tüm merak edilenleri sizler için hazırladık. E devlet giriş şifresi nasıl alınır? E - Devlet SSK hizmet dökümü gibi bir çok aramaların tek ve doğru adresi burada. Başta E devlet askerlik, e devlet adli sicil, e devlet açma, e devlet toki başvurusu gibi tüm linkler haberimizde. İşte e devlet hakkında her şey...

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2020 23:42

E Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kullanıcılar için e devlet hakkında tüm merak edilenleri sizler için hazırladık. E devlet giriş şifresi nasıl alınır? E - Devlet SSK hizmet dökümü gibi bir çok aramaların tek ve doğru adresi burada. Başta E devlet askerlik, e devlet adli sicil, e devlet açma, e devlet toki başvurusu gibi tüm linkler haberimizde. İşte e devlet hakkında her şey...

E DEVLET GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR?



Vatandaşlar tarafından her gün düzenli olarak kullanılan e devlet hakkında tüm merak edilenleri bir araya getirdik. Kısa ve işinize yarayacak olan linkleri haberimizde bulabilirsiniz. E devlet e giriş yaparak TC Kimlik no ve şifrenizle beraber bir çok linke kolaylıkla ulaşabilir ve istediğiniz yanıtları kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

E DEVLET İLE ARTIK HER ŞEY TEK TIK ÖTENİZDE

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte devlet dairelerine gitmeden rahatlıkla resmi belgelere ulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kimliğinizle birlikte en yakın PTT şubesine giderek e devlet şifresi satın almanız olacaktır. Sonrasında ise internet üzerinden aldığınız şifre ile birlikte TC kimlik no'nuzu tuşlayarak istediğiniz evraklara kolaylıkla erişebilirsiniz.

E DEVLET'TE NELER VAR?

E devlet kapısında başlıca ulaşabileceğiniz başlıkları sizler için bir araya getirdik. Başlıca olarak e devlet üzerinden e devlet askerlik, e devlet adli sicil, e devlet aile bildirimi, e devlet adres, e devlet açma e devlet e bordro, e devlet emeklilik, e devlet giriş, e devlet emekli maaşı e devlet randevu, e devlet rapor, e devlet ruhsat sorgulama, e devlet toki başvurusu, e devlet trafik ceza, e devlet yoklama, e devlet yeni kimliki e devlet uyap avukat, e devlet ücretli öğretmenlik, e devlet iban sorgulama, e devlet ırk sorgulama, e devlet ösym, e devlet pasaport, e devlet askerlik tecil, e devlet sigorta e devlet soy ağacı, e devlet ssk, e devlet sabıka kaydı, e devlet sgk şifre, e devlet doğum belgesi, e devlet dilekçe sorgulama, e devlet doğalgaz açma, e devlet nufüs kaydı sorgulama, e devlet numarası, e devlet nakil işlemi, e devlet mhrs, e devlet mahkeme, e devlet ölüm aylığı, e devlet çalışma izni, e devlet mtv, e devlet mtv borcu ödeme, e devlet maaş, e devlet miras, e devlet ösym giriş, e devlet öğrenci belgesi, e devlet öğrenim kredisi öğrenme, e devlet fatura, e devlet fay hattı sorgulama, e devlet fatura nasıl kesilir, e devlet giriş yap, e devlet giriş ssk hizmet dökümü sorgulama TC ile, e devlet haciz sorgulama, e devlet hastane randevu, e devlet hat sorgulama, e devlet hava durumu, e devlet kyk borç gibi bir çok resmi evraklara ulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken haberimizde yer alan linki tıklamanız olacaktır.



E DEVLET İÇİN ARANANLAR

E devlet kullanmak isteyenler en çok; e devlet şifresi, e devlet şifresi alma, e devlet şifresi nasıl alınır, e devlet şifremi unuttum, e devlet şikayet, e devlet ptt , e devlet şifre değiştirme, e devlet şifresi ne kadar, e devlet işkur, e devlet icra, e devlet zimmet sorgulama, e devlet zorunlu bes, e devlet ziraat odası, e devlet borç sorgulama, e devlet cimer, e devlet ceza ödeme, e devlet vergi borcu sorgulama, e devlet veraset ve e devlet borcu yoktur gibi aramalar yapıyor. Tüm bu e devlet aramaları için tek ve doğru adres olarak trhaberler sayfamızı kullanarak rahatlıkla e devlet kapısına ulaşabilir ve e devlet hakkında tüm merak edilenleri öğrenebilirsiniz.

E-DEVLET NEDİR?

e-Devlet Kapısı, kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan bir internet sitesidir. Kapı’nın amacı kamu hizmetlerini vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunmaktır.

E-DEVLET NASIL KULLANILIR?

Kişisel bilgilere erişim veya güvenlik gerektiren entegre elektronik hizmetlere erişim için şifre, e-imza veya mobil imza gibi kimlik doğrulama araçlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Tek bir kimlik doğrulaması (şifre, e-imza, mobil imza vb.) ile pek çok entegre elektronik hizmetlere aynı adresten alabilirsiniz.

Ayrıca, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak bazı elektronik hizmetler için (vergi, harç vs. gibi) ödeme yapılması gerektiğinde ödeme birimi hizmeti sayesinde bu ödeme işlemleri de güvenli bir ortamda e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilmektedir.

 

E-DEVLET KAPISINDAN NE TÜR HİZMETLER VERİLMEKTEDİR?

e-Devlet Kapısı üzerinden vatandaşlara verilen hizmetler genel olarak şöyle gruplandırılabilir:

Bilgilendirme hizmetleri
Entegre elektronik hizmetler
Ödeme işlemleri
Kurum ve kuruluşlara kısa yollar
Bunun yanı sıra kamu kurumları arasında bilgi ve belgelerin paylaşımı e-Devlet Kapısı tarafından sunulan hizmetler ile sağlanmaktadır.

E-DEVLET KAPISININ GETİRDİĞİ KOLAYLIKLAR NELERDİR?

e-Devlet Kapısı; elektronik ortamdan sunulan kamu hizmetlerine tek bir adres (www.turkiye.gov.tr) üzerinden erişim imkanı sunmaktadır. Bizzat kamu kurum ve kuruluşlarınca sağlanan kamu hizmetleri ile ilgili doğru ve güncel bilgilere ulaşma imkanı sağlamaktadır.

Kamu kurumları arasında bilgi ve belgelerin paylaşımı e-Devlet Kapısı tarafından sunulan hizmetler ile de sağlanabilmektedir. e-Devlet Kapısında tek bir kimlik doğrulaması sayesinde birçok hizmete ikinci bir kimlik doğrulamasına gerek duyulmadan erişilebilmektedir.

 

ELEKTRONİK HİZMETLERDEN FAYDALANMAK İÇİN ÜCRET ÖDENİYOR MU?

Elektronik hizmetler (e-hizmetler) için kamu kurumları tarafından herhangi bir vergi, resim ve harç ödenmesi öngörülmemişse, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak e-hizmetler için ekstra bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.

e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak bazı elektronik hizmetler için(vergi, harç vb.) ödeme yapılması gerektiğinde ödeme birimi hizmeti sayesinde bu işlem Kapı üzerinden kolayca yapılabilmektedir. e-Devlet Kapısının amacı, tek bir adres üzerinden ve şifre, elektronik imza, mobil imza gibi kimlik doğrulama sistemleri ile güvenli bir şekilde kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza sunulmasıdır. e-Devlet Kapısı üzerinden sunulan elektronik hizmetlerde vatandaşlarımızca özel şifre, elektronik imza ve mobil elektronik imza gibi kimlik doğrulama araçları kullanıldığından, kişisel bilgiler e-Devlet Kapısı üzerinden sadece ilgili vatandaşlarımıza sunulmaktadır.

e-Devlet Kapısının en büyük faydası şifre ya da varsa e-imza ve mobil imza gibi kimlik doğrulama araçları kullanılarak elektronik hizmetlere erişim sağlanmasıdır. Bu yönüyle e-Devlet Kapısı sağlamış olduğu altyapıyla birçok başka ülke tarafından da örnek alınmaktadır.


E DEVLET HAKKINDA MERAK EDİLENLER İÇİN TIKLA

e devlet üzerinden e devlet askerlik, e devlet adli sicil, e devlet aile bildirimi, e devlet adres, e devlet açma e devlet e bordro, e devlet emeklilik, e devlet giriş, e devlet emekli maaşı e devlet randevu, e devlet rapor, e devlet ruhsat sorgulama, e devlet toki başvurusu, e devlet trafik ceza, e devlet yoklama, e devlet yeni kimliki e devlet uyap avukat, e devlet ücretli öğretmenlik, e devlet iban sorgulama, e devlet ırk sorgulama, e devlet ösym, e devlet pasaport, e devlet askerlik tecil, e devlet sigorta e devlet soy ağacı, e devlet ssk, e devlet sabıka kaydı, e devlet sgk şifre, e devlet doğum belgesi, e devlet dilekçe sorgulama, e devlet doğalgaz açma, e devlet nufüs kaydı sorgulama, e devlet numarası, e devlet nakil işlemi, e devlet mhrs, e devlet mahkeme, e devlet ölüm aylığı, e devlet çalışma izni, e devlet mtv, e devlet mtv borcu ödeme, e devlet maaş, e devlet miras, e devlet ösym giriş, e devlet öğrenci belgesi, e devlet öğrenim kredisi öğrenme, e devlet fatura, e devlet fay hattı sorgulama, e devlet fatura nasıl kesilir, e devlet giriş yap, e devlet giriş ssk hizmet dökümü sorgulama TC ile, e devlet haciz sorgulama, e devlet hastane randevu, e devlet hat sorgulama, e devlet hava durumu, e devlet kyk borç, e devlet şifresi, e devlet şifresi alma, e devlet şifresi nasıl alınır, e devlet şifremi unuttum, e devlet şikayet, e devlet ptt , e devlet şifre değiştirme, e devlet şifresi ne kadar, e devlet işkur, e devlet icra, e devlet zimmet sorgulama, e devlet zorunlu bes, e devlet ziraat odası, e devlet borç sorgulama, e devlet cimer, e devlet ceza ödeme, e devlet vergi borcu sorgulama, e devlet veraset ve e devlet borcu yoktur

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar