Anasayfa /  Foto Galeri

Duyanlar inanamıyor ama dünyaca ünlü modellerin formda kalma sırrı: Hamburger!

Duyanlar inanamıyor ama dünyaca ünlü modellerin formda kalma sırrı: Hamburger! - Sayfa 1

Fizikleriyle göz kamaştıran dünyaca ünlü modellerin formlarını korumak için birçok yöntem denediğini düşünürüz. Fakat onların hiçbir çaba harcamadığını öğrendiğinizde hayrete düşeceksiniz... BELLA HADİD İnce beli ve uzun bacaklarıyla sık sık kendisinden bahsettiren Bella Hadid, takipçilerine patates kızartması, ızgara peynir ve ketçap tüketmenin onun günlük rutinlerinden biri olduğunu söylemişti. Birçok kişi Bella'nın bu itirafını gerçekçi bulmasa da, Bella gerçekten de dilediği her yemeği, günün her saatinde tüketip, kilo almayan şanslı insanlardan...

Duyanlar inanamıyor ama dünyaca ünlü modellerin formda kalma sırrı: Hamburger! - Sayfa 2

GIGI HADİD Katıldığı bir televizyon programında, her hafta muhakkak hamburger tükettiğini itiraf eden Gigi Hadid, ''formda kalmak için temiz yiyin-aklı başında kalmak için burger yiyin!'' sloganını her zaman doğru bulduğunu söylemişti.

Duyanlar inanamıyor ama dünyaca ünlü modellerin formda kalma sırrı: Hamburger! - Sayfa 3

KENDALL JENNER Sık sık sağlıklı beslendiğini dile getiren Kendall Jenner, iş temposuna kendini kaptırdığı zamanlarda meyve, sebze ve detoks suyuyla besleniyor. Abur cubur tüketmekten de oldukça keyif alan Jenner, diyet yemeklerinde küçük hileler yaptığı itirafında da bulunmuştu.

Duyanlar inanamıyor ama dünyaca ünlü modellerin formda kalma sırrı: Hamburger! - Sayfa 4

CARA DELEVINGNE Diğer modellerin aksine özellikle yoğun iş temposunda fast food yemeye yüklenen Cara Delevigne, her istediğini tükettiğini ancak, egzersiz yapmayı asla atlamadığını söylüyor.