Anasayfa /  Medya /  Dizi

Duy Beni 7.Bölüm izle | Duy Beni 7.Bölüm Fragmanı izle

Duy Beni 7.Bölüm izle. Duy Beni 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Duy Beni 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Duy Beni dizisinin yeni bölümü 18 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Duy Beni 7.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 13 Ağustos 2022 22:40

Duy Beni 7.Bölüm izle | Duy Beni 7.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Berk Hakman ve Rabia Soytürk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Duy Beni 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

DUY BENİ 7.BÖLÜM İZLE

DUY BENİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ekim Aziz'in kurduğu tuzağa düşmüştür. Kanat'ın Leyla'ya da zarar verecek düşüncesi onu alt üst eder. Acaba öğrendiği gerçekleri ona anlatabilecek midir? Diğer tarafta Leyla, hayatında yeni bir sayfa açmış ve hak ettiğini düşündüğü Gerçek Koleji'ne geri dönmüştür.

Yanında bu kez arkadaşı sandığı Melisa karşısında bir zamanlar can dostu ama şimdi düşmanı kabul ettiği Ekim vardır. Üstelik Kanat'ın ona aşık olduğunu düşünmektedir. Leyla bu düşünceler içindeyken Kanat Ekim'e aşık olduğunu söyler.

Diğer tarafta okuldaki zorbalığın tekrar hedefi olan Emine, herkesi dönüşü olmayan bir yola sokacaktır. Sırlar teker teker ortaya çıkarken Kanat'ların evinde başka bir trajedi yaşanır. Bahar hoca herkesi istemeden olsa bir gerçekle yüzleştirecektir. Selim hoca ise kendi geçmişinin acısıyla öğrencilerini korumak için bu kez farklı bir yol dener. Sınıfın tahtasına ders konusu olarak "Zorbalık Mahkemesi" yazar. Öğrenciler neyle karşılaşacaklarını bilmeden onlara gösterilen sandalyelere otururlar. Kararı yine öğrenciler verecektir.

DUY BENİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar