Anasayfa /  Medya /  Dizi

Duy Beni 7.Bölüm izle | Duy Beni 7.Bölüm 2. Fragmanı izle

Duy Beni 7.Bölüm izle. Duy Beni 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Duy Beni 7.Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Duy Beni dizisinin yeni bölümü 18 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Duy Beni 7.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 18 Ağustos 2022 00:02

Duy Beni 7.Bölüm izle | Duy Beni 7.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Berk Hakman ve Rabia Soytürk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Duy Beni 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

DUY BENİ 7.BÖLÜM İZLE

DUY BENİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kanat'ın başına gelen kaza herkesi derinden sarsmıştır. Haberi alan Ekim, ilk kez Kanat'ı kaybetme korkusu yaşar ve içinde sakladığı duygularla yüzleşir. Ekim, her ne kadar kapılıp gitse de göz ardı edemeyeceği bir gerçek vardır: Leyla! Bu durumun farkında olan Kanat, durumu tamamen değiştirecek bir hamle yapmaya karar verir.

Kanat'ın ölümden dönmesiyle derinden sarsılan biri daha vardır. Suna, ailesini korumak için radikal ve tehlikeli bir karar alır.

Polis kaza olayıyla ilgili çok önemli bir gelişme kaydeder. Melisa ve Ozan, Halil'in kaza günü çektiği videoyu öğrenirler. Videoyu Halil'in elinden alabilmek için bir plan yaparlar. Melisa ve Ozan, Halil'le uğraşırken çok daha büyük bir oyun kuran biri vardır. Fikret, kurduğu oyunla kaza meselesini tamamen kapatacak ve kendi hayatını garantiye alacaktır. Fakat her oyunda bir kazanan bir kaybeden olduğu gibi, bu oyuna da bir kurban gerekmektedir.

DUY BENİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar