DÜNYAYI KİM Mİ YÖNETİYOR?

ABD'de yaşayan yaklaşık 340 milyon nüfusun;

-40 milyonu evsiz, sefil, uyuşturucu bağımlısı, hasta, serseri ve alkolik bir topluluk.

-Her 10 kişiden 4’ü obez bir nüfus sahip.

-Dünyada tecavüz suçunun en fazla görüldüğü ülke de ABD. Yılda 683 bin kadına tecavüz ediliyor. Tecavüze uğrayanların yüzde 62’si 18 yaşından, bunun yüzde 29’u ise 11 yaşından küçük. Tecavüz edilenlerin yüzde 22’si ise erkek çocuklar. ABD’de kadınların yaklaşık yüzde 20’si hayatlarında bir kez tecavüze ya da tecavüz girişimine hedef oluyor.

-15 yılda 200 binden fazla çocuğun evlendiği bir ülke.

-Parası olmayan kadınların fahişelik yapmaya mecbur kaldığı, fakat kadın hakları savunuculuğu yapan bir ülke.

-Tıbbi hatalar nedeniyle ise her yıl 250 binin üzerinde ölüm vakası yaşanıyor.

-Siyahilerin en çok ırkçılığa maruz kaldığı bir ülke olmasına rağmen ne hikmetse  bu vahşiliğe rağmen dünyanın en medeni denilen toplumu.

-Bine yakın kişi her yıl Polis kurşunlarıyla ölüyor.

-Orta Çağa özgü bir işkence ve cezalandırma yöntemi olan idam ABD'nin çoğu eyaletinde halen serbest. Dünyada idam edilen kişi sayısında 5. sıradalar. 

-Ülkenin gerçek sahibi Kızılderililerin olmadığı, ama yüzde 95’ini öldürüp mezarlarının üstünde kurulmuş, Avrupalılar toplumu Amerika... 

   Ataları; İngiliz, İspanyol, İtalyan, Alman, Fransız, Portekizli gibi uluslardan oluşan, tarihsel geçmişi 245 yıla dayalı olan ABD'nin nasıl olup da dünya Jandarmalığını yapıyor. Azrail gibi her ülkenin üstüne çoraklanmış kan emici, vampir gibi bir ülke. Dünya nüfusunun yüzde 5’ini bile neredeyse bulmayan nüfusuyla, nasıl oluyor da dünyanın geri kalanını kontrolü altında tutmayı başarıyor? Adeta dünyanın Jandarması. Kendisinden başka tüm dünyaya Demokrasi getirmeye aşık bir ülke Amerika…

   Alkışlayalım mı yoksa saygıdan ayağa mı kalksak? Ne yapalım pek bilemedim doğrusu. Yani ‘vahşi batı’ desek daha doğru mu olur?

Peki…

ABD dünyayı nasıl kontrol altında tutuyor?

Bu duruma düşme sebebini açıklayalım şimdi.

- ABD'de yaşayan 5 milyon dolayındaki Yahudi finans, medya, endüstri, ulaşım, ilaç, gıda, iletişim, internet, TV, sinema, üniversite, tıp, hukuk, moda gibi sektörlerin kilit noktalarını elinde tutmaktadır.

- ABD'de yaşayan 5 milyon civarındaki Yahudi finans, medya, endüstri, ulaşım, ilaç, gıda, iletişim, internet, TV, sinema, üniversite, tıp, hukuk, moda vb. sektörlerin kilit noktalarını elinde tutmaktadır.

- Facebook, Twitter, Google, Yahoo gibi küresel çapta yayılmış olan web sitelerinin kurucuları/sahipleri hep Yahudidir.

 - ABD'nin önde gelen gazeteleri, dergileri, TV'leri, sinema/dizi şirketleri, haber ajansları, yayınevleri tamamen Musevilerin kontrolündedir / elindedir.

 - ABD'deki medyada Yahudiler aleyhinde yayın yapmak mümkün değildir.

 - NATO ABD'nin kontrolünde olan bir askeri örgüttür.

 - Dünya Bankası (WB), Uluslararası Para Fonu (IMF) tamamen ABD kontrolündedir.

 - ABD parası Dolar dünyanın her yerinde geçerli bir para birimi haline gelmiştir. Doların geçerli olmasının önünde hiçbir hükümet duramamakta dır. Saddam Hüseyin ve Muammer Kaddafi petrol satışında Dolar yerine Euro veya altın kullanma kararını açıkladıktan sonra yok edilmişlerdir.

 - Yahudilerin fikirlerinin tüm dünyaya yayılmasında önemli işlevi olan Rotary, Rotaract, Inner Wheel, Lions, Liones, Bilderberg, Bnai Birth, ADL, Trilateral, Davos Forum gibi örgütler yer kürenin her ülkesinde bir şekilde örgütlenmiştir.

 - Elektronik teknolojisinin en önemli icatların patentlerinin çoğu ABD'li firmaların elindedir. 

 - İnternetin mucidi olan ABD bu ağ ile tüm dünyayı avucunda tutmaktadır.

  - ABD'nin tüm uluslararası sularda nükleer yakıtlı savaş gemileri, denizaltıları dolaşmaktadır. Yine bu süper gücün 140 kadar ülkede askeri amaçlı üsleri vardır.

- 21. yüzyılda 22 Müslüman ülkenin haritasının yeniden çizilmesini amaçlayan Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) senaryosunu yazan, uygulamaya sokan ABD'dir.

 - ABD'de bulunan devasa şirketleri dünyanın her ülkesinden üstün yetenekli insanların, beyin göçü taktiği ile ülkelerin yetiştirdiği değerleri ABD'ye kaçırılmıştır. Yani yeşil dolarları basıp bizim için değil bu ülke için çalışmalarını sağlamaktadır.

 - ABD'nin devasa medya sektörü sayesinde insanları tüketmeye, modayı takip etmeye, uyuşmaya, eğlenceye, tembelliğe, ahlaksızlığa, dejenerasyona doğru iten yayınlar yapmaktadır.

 - ABD, gerçek İslamiyetin anlaşılmaması için sapık tarikatları, cemaatleri el altından desteklemektedir.

 - ABD'nin güçlü istihbarat örgütü kendisine rakip olarak gördüğü her ülkede yıkıcı, ayrıştırıcı, kışkırtıcı, bölücü faaliyetleri desteklemektedir.

 - Merkezi ABD'de bulunan küresel çapta faaliyet gösteren bankalar, fonlar, kredi derecelendirme kuruluşları sömürmek istedikleri ülkelerin borsalarını, ekonomilerini, bankacılık sistemlerini, sanayi şirketlerini, paralarının değerlerini, faiz oranlarını istedikleri gibi manipüle edebilmektedirler.

Peki, Amerika ile yaşamak zorunda mıyız? değiliz elbette.

Doğrusu Amerika'nın en büyük gücü Yahudiler. Amerika sayesinde dünyayı yönetenler de onlar. Yani Dünya Yahudilere teslim olmuş. Amerikalılar da onlara teslim olmuş zavallı insanlar. Halk diye bir şey yok. Bir avuç Yahudi’nin ülkeleri üzerinden kurmuş oldukları bir hükümranlık.

Amerikalı Yahudilerin elinden kurtulmadan dünyanın kurtuluşu imkansız.

Peki bir kurtuluş reçeteniz var mı diyeceksiniz!

 Evet var tabi ki! Niye yazdık bu kadar yazıyı değil mi?

-Tüm dünya ülkeleri din, dil ve ırk ayrımı yapmadan bir araya gelip Amerika’ya karşı birleşmeli. Her ülke elindeki yeraltı zenginliklerini (Petrol ve madenlerini) Amerika’ya satmaktan vaz geçmeli.

-Tüm ülkeler ülkelerinde bulunan Yahudi kökenli firmaları Devlet himayesine alarak müsadere etmeli.

-Tüm ülkeler, ülkelerinde bulunan Amerikan üslerini kaldırmalı. Tüm ülkeler kaldırırsa, tüm dünya ile savaşmaları mümkün değil. Öyle bir güçleri de yok zaten.

-Tüm ülkeler, özellikle Sorosçuların dernek, vakıf ve mali kuruluşlarını kapatmalı ve mallarına el koymalı.

-Tüm ülkeler, ülkesindeki Amerikan bankalarını kapatıp Dolar kullanmaktan vaz geçmeli. Tüm ülkeler kendi para birimleriyle ticaret yapabilmeli. Bankacılık işlemi yapabilmeli.

-Tüm ülkeler başka ülkelerden askerlerini çekmeli.

Bu yazıyı fazla uzatmak istemiyorum. Binlerce başka çözümler var. Ama en önemlisi bir Yahudi varsa ülkenden parasını, pulunu ve malını uzaklaştır. Yahudi varsa bir ülkede para ondadır. Seni parasıyla esir almasına müsade etmeyeceksin. Müslümansan Kabede kıble de Yahudilerin işgali altında, Hristiyansan İsa Mesih Yahudilerin işgali altında,  Yahudi’den kurtulduğun gün ülken senindir…

Yorumlar