Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Dünyanın ve Türkiye'nin nabzı trhaberler.com'da atıyor !

Covid-19 salgını sebebiyle evlerine kapanan insanlar, dünyanın ve Türkiye'nin gündemini televizyon bilgisayar ve telefonlarından haber okuyarak takip etmeye çalışıyor.

Abone ol
Abone ol 01 Mayıs 2020 17:40

Trhaberler.com sitesi okuyucularına en doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaştırmayı hedefleyen haber siteleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

Onlarca kategorinin yer aldığı trhaberler.com sitesini takip ederek en güncel bilgilerden anında haberdar olabilirsiniz.

İŞTE TRHABERLER'DE YER ALAN İÇERİKLER:

Ekonomi

Borsa ile ilgilenenler, döviz alım satımı ile uğraşanlar, altına yatırım yapanlar sık sık internet üzerinden borsa durumunu, Euro - Dolar kurları ve altın fiyatlarını sorguluyor.

Salgın sonrası artan döviz fiyatları, yatırımcıyı sevindirirken, dövizin düşeceğini düşüp elindeki euro ve doları bozduran vatandaşları oldukça üzmüş durumda. Peki döviz ve altındaki gidişat nasıl olacak?

Siz de ekonomi ile ilgili en güncel rakamları ve haberleri anında öğrenebilmek için trhaberler.com sitesini tüm cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

Spor

Covid-19 salgını sebebiyle tüm dünya gibi ülkemizde de ligler süresiz bir şekilde ertelendi. Futbol, basketbol, voleybol gibi birçok branşın ertelenmesi sonrası futbolcular ve sporcular formda kalmak için idmanlarını genellikle evlerinde sürdürüyor.

Taraftarlar ise takımları hakkında son gelişmeleri sadece internet üzerinden takip edebiliyorlar. 'Ligler ne zaman başlayacak' sorusu en çok sorulan sorular arasında yer alırken takımların transferleri de taraftarları tarafından oldukça merak ediliyor.

Sizde takımınızda ilgili son gelişmeleri ve son dakika spor haberlerini kaçırmamak için trhaberler.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dünya

Çin'den başlayan salgın tüm ülkelere sıçramış durumda. Birçok ülkede uygulanan sokağa çıkma yasağı ülkemizde de hafta sonları uygulanıyor. Tüm dünya panik halinde virüsün geçmesini ve hayatın normale dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Dünyada en çok vaka ve ölüm oranlarının yaşandığı ülkelerin başında ABD, İtalya, İngiltere gibi ülkeler gelirken Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre ülkemizde rakamlar son günlerde düşüşe geçmiş durumda.

Siz de dünyada olan bitenden anında haberdar olabilmek için trhaberler.com sitesini takip edebilirsiniz.

Politika

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın, tüm ülkelerin gündemi oldu. Gündemde yer alan her konu unutulurken herkesin gözü kulağı virüse yöneldi. Ülkemizde de gündemden düşmeyen siyasi konular eskiye göre daha arka planda kaldı. AK Parti, CHP, MHP ve diğer partilerin genel başkanları ve önemli isimleri de kendilerini evlerine kapatmış durumda.

Siyaset ile ilgilenen kişiler de güncel bilgileri haberlerden ve internet sitelerinden takip ediyor.

Politika ile ilgili son gelişmeleri trhaberler.com sitesinden anbean öğrenebilirsiniz.

Yaşam

Karantina günlerinde insanlar dışarıya çıkmadan evlerinde çeşitli aktiviteler ile zaman geçirmeye çalışıyor. Farklı hobiler edinen kişiler oyun konsollarına, farklı kutu oyunlarına yöneldi. Ramazan ayı da karantina günlerine denk gelince oruç ile birlikte hayatlarımız da farklılaştı.

Evde kalarak dış dünyadan da bağlantısını koparmak istemeyen vatandaşlar, ülkenin dört bir yanında neler olup bittiğinden haberdar olmak için haber sitelerini kullanmaya başladı.

Eğer dünyada ve ülkede neler olup bittiğini öğrenmek ve yaşam haberlerinden mahrum kalmak istemiyorsanız siz de trhaberler.com sitesini takip edebilirsiniz.

Magazin

İnsanların özellikle karantina döneminde takip ettiği haberlerin başında ise ünlü isimlerin hayatlarının yer aldığı haberler geliyor. Kim kiminle nerede, hangi ünlü, kimle aşk yaşıyor. şarkıcıların yeni albümleri var mı gibi onlarca merak edilen konu, insanlar tarafından araştırılıyor.

Magazin dünyasınında en önemli gelişmeler ve son dakika haberleri okuyabileceğiniz bir site olan trhaberler.com, size merak ettiğiniz tüm konuların detaylarını sunmaya devam ediyor.

Hava durumu

Havaların ısınmasıyla birlikte herkes kendisini sokaklara atmak istiyor ancak virüs tehlikesi, bunun önüne geçiyor. Özellikle hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı, insanları bu zevklerinden mahrum bırakıyor. Ancak sokağa çıkma yasağı olmayan şehirlerde insanlar internet üzerinden Meteoroloji ve hava durumu sorguları yaparak havanın nasıl olduğunu öğreniyor.

Siz de şehrinizin hava durumunu yakından takip etmek için trhaberler.com sitesini takip edebilirsiniz.

Teknoloji

Evde kalınan süre şüpheniz en çok gençlere yaramış durumda. Okullar da eğitimin de duraksamasıyla birlikte gençler evlerinde telefon ve bilgisayarlarında vakit geçiriyor.

Bir yandan da gündemi takip eden gençler özellikle teknoloji ile ilgili konulara ve haberlere merak sarmış durumda. Bu konuda da trhaberler.com sitesi, gençlerin ilgisini çeken haberleri içerisinde barındırıyor.

Güncel

Covid-19 salgını ile ilgili en doğru bilgilerin ve haberlerin paylaşıldığı trhaberler.com sitesi okuyucuların bilgilenmesini ve dünyadan haberdar olmasını sağlıyor.

En güncel bilgilerin yer aldığı haber sitesi, Android ve IOS'ta olan uygulama ile oluyucılarına büyük bir kolaylık sağlıyor.

Tarihte bugün

Geçmişte yer alan konulara ilgi duyan vatandaşlar, her gün istisnasız internet üzerinden 'tarihte bugün' sorgulamaları yaparak günün önemini öğrenmek istiyor.

Bu konuda da her gün, tarihte neler yaşandığını öğrenmek isteyen vatandaşlar trhaberler.com sitesinden aradıkları tüm bilgilere ulaşabiliyor.

(Tarihte bugün sayfası için tıklayın)

Sağlık

Özellikle bu karantina sürecinde kendini yemeğe veren birçok kişi, aldığı kilolardan şikayetçi duruma gelmiş vaziyette.

Hal böyle olunca insanların karantina günlerinde nasıl beslenmesi gerektiğini, hangi gıdaları tüketmesi gerektiğini oluyucuları ile paylaşan trhaberler.com sitesi, en doğru sağlık haberlerini insanlara sunuyor.

Eğitim

Virüs salgını sebebiyle okullara verilen ara sonrası öğrenciler, öğretmenler ve veliler sıklıka 'okullar ne zaman' açılacak sorgulamaları yapıyor.

Trhaberler sitesi eğitime dair en güncel bilgileri her gün yayınlarken, Milli Eğitim Bakanlığı'nın bilgilendirmelerini de okuyucularına anında sunuyor.

Yerel

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulamalarında yurdun birçok yerinde bulunan vatandaşlar, büyükşehirlerin hangileri olduğunu sorguluyor.

Hangi şehirde nasıl tedbirler alınıyor, nasıl yasaklar uygulanıyor gibi konular merak edilince yerel haberlerin önemi de oldukça artıyor. Bu konuda da trhaberler.com sitesinde en güncel bilgileri anında okuyabilirsiniz.

Kültür-sanat

Dünyadan haberleri takip eden insanlar, bilgilerini de tazelemek ve yeni şeyler öğrenebilmek için bilgisayarlarının ve telefonlarının başına geçiyor.

Genel kültür konularına merak saran vatandaşlar için en güncel kültür-sanat haberleri de trhaberler sitesinde yer alıyor.

Medya

Covid-19 salgınında insanlar telefon ve bilgisayarların yanı sıra televizyonlardan da haberleri takip ediyor. Gündemin monotonluğundan sıkılan vatandaşlar ise dizilere ve filmlere merak salmış durumda. Sevdiği eski dizileri yeniden izleyen kişiler, aynı zamanda televizyon programları ile ilgili de bilgi arayışında.

Trhaberler sitesi, okuyucularına en güncel medya haberlerini de anında ulaştırıyor.

Koronavirüs

Çin'den dünyaya yayılan Covid-19 virüsü, hiç kuşkusuz son günlerin en çok merak edilen ve takip edilen konularının başında geliyor.

İnsanlar hangi ülkede ne kadar vaka var, hangi ülkede kaç kişi ölmüş gibi soruları sıklıkla internet üzerinden araştırıyor.

11 Mart 2020 tarihinde ülkemizde ilk kez rastlanan virüs ile ilgili her gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel tabloyu yayınlıyor. Merakla beklenen tablo sonrası ülkemizdeki ölü sayısı, toplam vaka sayısı ve iyileşen hasta sayısı her geçen gün değişiklik gösteriyor.
Trhaberler.com sitesinden koronavirüs ile ilgili en güncel bilgileri anında takip edebilirsiniz.

Foto galeri

 

Haber okumaktan ve izlemekten sıkılan vatandaşlar, internet başında farklı arayışlar içine giriyor.

İnsanlara haberin dışında farklı şekilde de hizmetler sunan trhaberler.com sitesi, içeriğinde bulundurduğu foto galeri haberleri ile insanların keyifli vakitler geçirmesini sağlıyor.

Yorumlar