Anasayfa /  Foto Galeri

Dünya'da en lezzetli kahveleri tadacağınız 10 ülke

Eğer siz de bir kahve tutkunlardan biriyseniz, kahve kültürüne dair bilginizi derinleştirmek ve günün birinde bu farklı lezzetleri yerinde tatmak isterseniz seyahat edilecek yerler listenize dünyanın en iyi kahvelerinin yetiştiği ülkeleri dahil edebilirsiniz. Brandlifemag.com, hem en lezzetli kahveleri tadacağınız, hem de kahvenin üretim ve içim kültürünü öğreneceğiniz 10 ülkeyi sizler için paylaştı..

Dünya'da en lezzetli kahveleri tadacağınız 10 ülke - Sayfa 1

Dünya'da en lezzetli kahveleri tadacağınız 10 ülke

Brezilya


Güney Amerika’nın incisi Brezilya, sıcak iklimi, karnavalı, müzikleri ya da muhteşem plajlarının yanı sıra, yetiştirdiği kaliteli kahvelerle de turistlerin gözdesi.

Rio de Janeiro’dan tarihi Petropolis kentine geçerseniz, özellikle Rio das Flores vadisinde yer alan çeşitli kahve çiftliklerini ziyaret edebilirsiniz. 

Dünya'da en lezzetli kahveleri tadacağınız 10 ülke - Sayfa 2

Buradaki üretim tesisleri kolonyal mimaride inşa edildiğinden, yalnızca kahvenin nasıl yetiştirildiğini öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda eski Portekiz dönemini yansıtan çiftliklerde, tarihi bir atmosferde unutulmaz bir gün geçireceksiniz.

Dünya'da en lezzetli kahveleri tadacağınız 10 ülke - Sayfa 3

Hindistan


Hindistan, kahvenin tadına doyamayanlar için de eşsiz rotalar sunuyor.

Ülkenin güney eyaletlerinde, özellikle Karnataka, Kerala ve Tamil Nadu’da çok sayıda kahve çiftliği yer alıyor. 

Dünya'da en lezzetli kahveleri tadacağınız 10 ülke - Sayfa 4

Bu çiftliklere alacağınız turlarda kahve tadımı yapmanın yanı sıra, Güney Hindistan usulü filtre kahve pişirmek için kullanılan kahve cezvelerinden de satın alabilir, Hint kahvesinin tadını evinize götürebilirsiniz.