Anasayfa /  Dünya

Tahran'daki kritik zirve başladı

Suriye meselesi ile ilgili yapılan, Türkiye, İran ve Rusya'yı bir araya getiren tarihi 'Üçlü Zirve' başladı. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İran Liderler Konferans Salonu'ndaki ortak basın toplantısında ortak açıklama yapması bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 13:45

Suriye meselesi ile ilgili yapılan, Türkiye, İran ve Rusya'yı bir araya getiren tarihi 'Üçlü Zirve' başladı. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İran Liderler Konferans Salonu'ndaki ortak basın toplantısında ortak açıklama yapması bekleniyor.





"Suriye" meselesi için yapılacak "Üçlü Zirve" Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İranCumhurbaşkanı Ruhani'nin " baş başa görüşmesi ile başlamıştı.

Ruhani ile görüşmesi sona eren Erdoğan şimdi de Putin ile görüşüyor. 

Başkan Erdoğan'a İran seyahatinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da bulunduğu heyet eşlik ediyor.


Yorumlar