Anasayfa /  Dünya

Şişme bebek genelevi 10 günde kapatıldı

Dünyanın 3. şişme bebek genelevi İtalya’nın Torino kentinde açılmıştı. 10 gün sonra oda kiralama hizmetiyle ilgili yasaları ihlal ettiği gerekçesiyle kapatıldı...

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2018 10:41

Moskova ve Barcelona’dan sonra İtalya’nın Torino kentinde hizmete giren dünyanın 3. şişme bebekli genelevi açılışından 10 sonra oda kiralama hizmetiyle ilgili yasaları ihlal ettiği gerekçesiyle kapatıldı.

İtalya'nın ilk şişme bebeklerden oluşan genelevi olan ‘LumiDolls' isimli işletme bünyesinde Torino'da 3 Eylül'de hizmete girmişti.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Mekan sahipleri hakkında yasa dışı oda kiraladıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunması üzerine harekete çeken yetkililer, ‘LumiDolls' isimli işletmeyi kapatırken, sahiplerine ise 3 bin Euro (21bin 544 lira) ceza kesildi. Öte yandan, kamu sağlığı yetkililerin işletmede geniş kapsamlı bir inceleme yapacağını da açıklandı.

Kapatılan ‘LumiDolls' isimli işletmenin internet sitesinde verilen hizmetin tamamıyla yasal olduğu iddia ediliyordu.

İnternet sitesinde yer alan reklamlarında "Burada tüm fantezilerinizi en ince detayına kadar gerçekleştirilebilirsiniz" diyen LumiDolls, kapatılan işletmede hem şişme bebek satışı yapıyor hem de 3 odada şişme bebeklerle "genelev hizmeti" vermekteydi.


Etiketler şişme bebek
Yorumlar