Anasayfa /  Dünya

Sanal olarak cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi!

İNGİLTERE'de meydana gelen korkunç olayda sırf para kazanmak için sanal olarak cinsel ilişkiye giren 21 yaşındaki bir genç kadın, kendini boğarak öldürdü.

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2019 19:35

45 yaşındaki Jerome Dangar isimli bir adam ile internet üzerinde ilişkiye girdiği esnada kendisini boğarak öldüren Hope Barden, bir anda dünyanın gündemine oturdu. Genç kızın cesedi, 15 Mart’ta ev arkadaşı tarafından bulundu.

İnternette cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi! Annesi isyan etti - Sayfa 2

Yaşanan olayın sebebinin ise Dangar'ın istekleri olduğu öne sürüldü. Dangar, webcam'in önünde duran genç kızdan fantezi olarak kendisini boğmasını istedi, bunun için de genç kadına para ödedi. Yetkililer, Dangar'ın Barden'ın tehlikede olduğunu fark etmesine karşın acil servis ekiplerine haber vermediğini ifade etti.

İnternette cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi! Annesi isyan etti - Sayfa 3

Polis, üç ay süren ilişkilerinde Dangar'ın Barden'dan tehlikeli cinsel davranışlar sergilemeye teşvik ettiğini açıkladı.

İnternette cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi! Annesi isyan etti - Sayfa 4

Hapisle cezalandırıldı: Dangar isimli sapkın, aşırı pornografik görüntüler elde etmekten mahkum edildi ve soruşturma devam ederken 15 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İnternette cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi! Annesi isyan etti - Sayfa 5

Cezaevinde öldü: Ancak Jerome Dangar hakkında başlatılan dava, Dangar'ın hapishanedeki hücresinde ölü bulunmasıyla düştü.

İnternette cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi! Annesi isyan etti - Sayfa 6

Hope Barden'ın annesi Kate ise Dangar'ı kastederek, "Birisinin tehlikede olduğu açıkça görülüyorsa, birinin yardım etmek için adımlar atması konusunda yasal bir zorunluluğu vardır." şeklinde konuştu.

İnternette cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi! Annesi isyan etti - Sayfa 7

İnternette cinsel ilişkiye giren kadın feci şekilde can verdi! Annesi isyan etti - Sayfa 8


Etiketler sanal seks
Yorumlar