Anasayfa /  Dünya

Rezalet! 11 yaşında hamile kalan çocuk doğum yaptı!

Arjantin'de Tucuman eyaletinde 65 yaşındaki Eliseo Víctor Amaya isimli sapık tarafından cinsel istismara uğrayan 11 yaşındaki kız çocuğu, bir bebek dünyaya getirdi.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2019 13:15

Arjantin'in Tucuman eyaletinde 11 yaşındaki kız çocuğunun, 65 yaşındaki Eliseo Víctor Amaya tarafından cinsel istismara uğradığı öğrenildi. Talihsiz kız çocuğunun karın ağrısıyla gittiği hastanede 23 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.

İfadesi alınan kız çocuğu, 65 yaşındaki sapığın istismarına uğradığını söyledi ve bunun üzerine gözaltına alınan sapık, mahkeme tarafından ceza evine gönderildi. Sapık ise talihsiz kızın en yakınındaki bir isim çıktı.

Arjantin'de meydana gelen olayda, bir kız çocuğu karnının ağrıdığını söylemesi üzerine annesi tarafından hastaneye kaldırıldı.Yapılan muayenesinde 23 haftalık hamile olduğu ortaya çıkınca hastane yetkilileri durumu polise bildirdi.Polisin ifadesini aldığı çocuk, büyükannesinin 65 yaşındaki sevgilisi Eliseo Víctor Amaya'nın kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Kız çocuğu ifadesinde, sapığın kendisine cinsel istismarda bulunduğunu kimseye söylememesini, aksi takdirde öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. Sapık adam, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.Sağlık bakanlığı kürtaj izni verdi.

Kürtajın bazı durumlarda serbest olduğu ülkede, talihsiz çocuğa psikiyatri eşliğinde kürtaj olup isteyip istemediği soruldu. Sağlık Bakanlığından kürtaj izninin alınmasından bir gün sonra küçük kız, doğum yaptı. Sezaryenle doğum yapan 11 yaşındaki kız ve bebeği hastanede tedavi altında tutuluyor. 


Yorumlar