Anasayfa /  Dünya

Ofisteki kadına tecavüze kalkıştı!/VİDEO

İş yerine girdi, içeride yalnız çalıştığını gördüğü kadına tecavüze kalkıştı. Rusya'daki olayda gözü dönmüş sapığa direnmeye çalışan kadının imdadına ise çığlıkları duyup gelen bir adam yetişti...

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2018 13:49

İş yerine girdi, içeride yalnız çalıştığını gördüğü kadına tecavüze kalkıştı. Rusya'daki olayda gözü dönmüş sapığa direnmeye çalışan kadının imdadına ise çığlıkları duyup gelen bir adam yetişti...

Elini kolunu sallayarak girdiği iş yerinde yalnız bulduğu kadını tartaklayıp yere düşüren adam, tecavüz etmeye çalışırken başka bir çalışan tarafından engellendi.



KORKUNÇ ANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ

Rusya'nın Krasnoyarsk kentinde bir iş yerine giren gözü dönmüş sapık, yalnız bulduğu kadına tecavüz etmeye çalıştı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Bir adam girdiği iş yerinde kimsenin olmadığından emin olduktan sonra 28 yaşındaki kadın çalışana saldırdı.

Eline geçen bıçakla kendisini savunmaya çalışan kadın, uzun süre direndi. Fakat adama tam olarak karşı koymayı başaramadı. Kapıya doğru gitse de odadan çıkmayı başaramayan kadın, sapıktan kurtulmak için para dahi teklif etti. Para teklifini reddeden sapık, kadının kapıdan çıkmasını engelleyerek yere düşürdü. Elindeki bıçakla yaralayana kadar da kadını zorlamaya devam etti.

Yaralandıktan sonra da kadını bırakmamakta kararlı olan gözü dönmüş sapığın tecavüz etmesini engelleyen tek olay ise sesler üzerine içeri giren başka bir çalışan oldu. 29 yaşındaki Mikhail Svityuk isimli çalışan sapık adamı kadının üzerinden alarak polis gelene kadar kaçmasına engel oldu.

Polislerin olay yerine gelmesiyle gözaltına alınan sapık, suçunu kabul etti. Çıkacağı mahkemede 2 yıl hapis istemi ile yargılanacak. Mikhail Svityuk'un yardımıyla sapığın elinden kurtulabilen 28 yaşındaki anne Ekaterina ise, arkadaki odada olsa kurtulma ihtimali dahi olmadığını söyleyerek, kendisini kurtaran iş arkadaşına teşekkür etti.






Yorumlar