Anasayfa /  Dünya

Madonna'dan flaş İsrail kararı!

Filistinli bir grubun ABD’li şarkıcı Madonna'ya Eurovision Şarkı Yarışmasını boykot etmesi çağrılarına ilişkin Madonna, “Bazılarının siyasi gündemine uymak için müziği asla bırakmayacağım” dedi.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2019 18:47

Filistin destekçisi bir grup, ABD’li şarkıcı Madonna’ya Tel Aviv'de yapılacak Eurovision Şarkı Yarışmasını boykot etmesi çağrısında bulundu.

Madonna'dan flaş İsrail kararı - Sayfa 2

Boykot çağrılarına ilişkin açıklama yapan Madonna, dünyanın neresinde olursa olsun insan hakları ihlallerine karşı konuşmayı bırakmayacağını belirterek, "Bazılarının siyasi gündemine uymak için müziği asla bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

Madonna'dan flaş İsrail kararı - Sayfa 3

İnsan hakları ihlallerine karşı konuşmayı bırakmayacağını belirten Madonna, "Bu bölgede hayatını kaybeden masum insanları ve politik hedefler doğrultusunda sık yaşanan çatışmalar ve şiddet olaylarını duyduğumda kalbim kırılıyor. Yakında bu korkunç yıkım döngüsünden kurtulacağımız ve barışa doğru yeni bir yol oluşturacağımızı umuyorum ve dua ediyorum" dedi.

Madonna'dan flaş İsrail kararı - Sayfa 4

Tüm boykot çağrılarına rağmen Madonna, İsrail’de düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışmasında sahneye çıkacağını, bazılarının siyasi gündemine uymak için müziği asla bırakmayacağını belirtti.

Madonna'dan flaş İsrail kararı - Sayfa 5

Madonna, önümüzdeki cumartesi günü finali yapılacak Eurovision'da misafir sanatçı olarak sahne alacak.


Yorumlar