Anasayfa /  Dünya

Kraliyet Ailesi'nde Meghan Markle krizi!

Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İngiliz Kraliyet Ailesi'ne girdiği günden beri hakkında çeşitli söylemler çıkan Meghan Markle'ın bu sefer talepleriyle sarayı karıştırdığı ve Kate Middleton ile anlaşamadıkları öne sürüldü...

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2018 22:50

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnunda çifti Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kensington Sarayı'ndan taşınıp 2. Elizabeth'in kendilerine hediye ettiği Frogmore House adlı malikaneye yerleşeceği açıklandı.

Prens Harry ve Meghan'ın, ilkbaharda dünyaya gelecek bebeklerini daha rahat bir alanda büyütmek için böyle bir karar aldığı belirtildi.

Ancak İngiliz basını bu taşınmanın ardında çok farklı bir neden olduğunu yazdı. Kulisler, Meghan Markle'ın aileye katıldıktan sonra istekleri ve geçimsizliği nedeniyle taşınacağını öne sürdü.

Hatta Prens William, Kate Middleton, Prens Harry ve Meghan Markle arasında kriz çıktığı iddia edildi.

İki kardeşin yollarını ayırmasının altında yatan nedenin ise büyük gelin Kate Middleton ile aileye yeni katılan Meghan Markle'ın geçinememesi gösterildi.

Kraliyet Ailesi'nde Meghan Markle krizi! Kate Middleton ile anlaşamadıkları konuşuluyor

Kate ve Meghan'ın çok farklı yapıda olduklarını belirten kaynaklar, eltilerin dışarıdan yakın dursalar da aslında çok iyi anlaşamadığını söyledi.

İngiliz basını, geçtiğimiz günlerde Kraliyet Ailesi'ne girdikten hem istekleri, hem alışkanlıkları hem de giyim tercihiyle Markle'ın birçok kez uyarı aldığını yazmıştı.

Hatta "Meghan'a daha az Hollywood yıldızı ve daha çok bir soylu gibi giyinmesi konusunda uyarılar yapıldı" demişti.

Ayrıca Düşes Meghan'ın çalışanlarını sabahları saat 5'te ayağa kaldırdığı konuşulmuştu. Markle'ın saray içerisindeki isteklerinin, birçok saray çalışanı ve Kraliyet Ailesi üyesi tarafından tepki çektiği öne sürülmüştü.




Yorumlar