Anasayfa /  Dünya

İğrenç olay! Genç kıza toplu tecavüz ettiler

Almanya'da meydana gelen bu iğrenç olayda biri tarafından verilen ilaçlı içeceği içen genç kız toplu tecavüze uğradı. Olayla ilgili, 7 Suriyeli ve 1 Alman gözaltına alındı.

Abone ol
Abone ol 31 Ekim 2018 06:54

Almanya'da bir gece kulübünde genç kıza ilaçlı içecek verip tecavüz ettikleri öne sürülen 7 Suriyeli ve 1 Alman gözaltına alındı.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Almanya'nın Freiburg şehrinde yaşayan 18 yaşındaki bir genç kız tecavüze uğradı. Bild gazetesinin haberinde, olaya 15 erkeğin karışmış olabileceği belirtilirken, şu ana kadar 7 Suriye ve 1 Alman vatandaşının gözaltına alındığı kaydedildi.

Emniyet yetkilileri, 14 Ekim 2018 tarihinde meydana gelen saldırıyla ilgili olarak, görgü şahitlerinin kendilerine başvurmalarını istedi.

İLAÇLI İÇECEK İÇİRİLDİ

Spiegel Online'ın haberine göre, olay günü bir gece kulübüne giden 18 yaşındaki genç kız, tanımadığı bir erkeğin verdiği içeceği kabul etti. Gece yarısı olduğunda bu kişiyle beraber diskotekten çıkan genç kız, içeceğe karıştırılmış olması muhtemel bir maddeden ötürü bilincini kaybetmişti. Söz konusu erkeğin daha sonra diskoteğe gelerek, tanıdıklarını da çağırdığı ve onların da genç kıza tecavüz ettikleri ileri sürüldü.

Kaynak: Mynet


Yorumlar