Anasayfa /  Dünya

Fyre festivali milyon dolarlık fiyaskoya dönüştü

Dünyaca ünlü mankenlerin reklamını yaptığı Fyre Festivali başlamadan son buldu. Biletleri 20 bin dolara alıcı bulan lüks müzik festivali, "kötü organizasyon" nedeniyle 100 milyon dolarlık tazminat davasıyla karşı karşıya.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2017 19:41

Dünyanın En Ünlü Festivallerinden Fyre Festivali Büyük Bir Fiyaskoya Dönüştü, System.String[]

Bahamalar'da düzenlenen ve tanıtımı için bile milyonlar harcanan dünyanın en ünlü müzik festivali Fyre Festival, dünyanın en büyük fiyaskolarından birine dönüştü.

4 bin ile 20 bin dolar arasında değişen fiyatlarla bilet alarak festivale giden katılımcılar, kendilerine vaat edilenin oldukça dışında bir durumla karşılaştı.

Fyre Festivali ile ilgili görsel sonucu

AÇLIK OYUNLARINDAKİ GİBİ"

Festival alanında yeterli yiyecek, su, barınak ve tıbbi bakım olmadığını, hatta yeterince tuvaletin bile bulunmadığını gören ultra lüks sever katılımcılar, durumdan hiç de memnun kalmadı.

Okyanus ortasında minumum yaşam şartlarıyla karşılaşan yüzlerce kişi kendilerini " Açlık Oyunları" filminde hissettiklerini belirterek soluğu mahkemede aldı.

Fyre Festivali ile ilgili görsel sonucu

100 MİLYONLUK DOLARLIK DAVA AÇILDI

Ünlü  Hollywood avukatı Mark Geragos, bazı katılımcılar adına Fyre festival organizatörleri Ja Rule ve Billy McFarland'a 100 milyon dolarlık bir dava açtı.

Los Angeles'ta federal bir mahkeme de, Fyre Festivali ve organizatörleri dolandırıcılık, ihmal, yalan beyan ve sözleşmenin ihlaliyle suçladı.

Fyre Festivali ile ilgili görsel sonucu





İlgili resim

İlgili resim

İlgili resim

Fyre Festivali ile ilgili görsel sonucu

İlgili resim


Etiketler fiyasko dönüştü
Yorumlar