Anasayfa /  Dünya

Endonezya'dan tüyler ürperten görüntüler!.. Haykırış ve gözyaşı... Video

Endonezya'nın Sulawesi Adası’nda 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından gelen tsunami dalgalarının yeni görüntüleri tüyler ürpertti. Paulo kentinde çekildiği belirtilen görüntülerde yürek yakan haykırış ve gözyaşları..

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2018 14:56

Endonezya'nın Sulawesi Adası’nda 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından gelen tsunami dalgalarının yeni görüntüleri tüyler ürpertti. Paulo kentinde çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, katlı otoparkta bulunan bir adam, aşağıdaki insanları gelen dev dalgalara karşı uyarıyor.

Her saniyesi tüyler ürperten görüntüler Endonezya'daki depremin ardından kaydedildi. 

1400'ün üzerinde insanın hayatını kaybettiği deprem ve ardından oluşan tsunaminin yeni görüntüleri sosyal medyada paylaşılıyor. Görüntülerde bir adam, bulunduğu katlı otoparkta, gelmekte olan tsunami dalgalarına karşı, aşağıda bulunan insanları uyarıyor. 

HAYKIRIŞ VE GÖZYAŞI

Uyarıyı duyan ve dikkate alan bazı insanlar hızla kıyıdan yüksek yerlere doğru kaçışırken bazı insanların dalgaların gelme anına kadar aşağıda kaldıkları görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, insanları uyaran adamın haykırışı ve dalgaların kıyıyı vurması ile dökülen gözyaşları, yaşanan felaketin boyutlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.


Yorumlar