Anasayfa /  Dünya

Dün "Sayılı günlerim kaldı" diyen spiker, yaşam savaşını kaybetti

Meme kanseri tedavisi gören ve son yaptığı açıklamada "Korkarım zaman geldi dostlarım. Bana sayılı günlerim kaldığı söylendi" ifadelerini kullanan BBC spikeri, yaşam savaşını kaybetti.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2018 01:16

Meme kanseri tedavisinin sonuç vermediğini ve sayılı günlerinin kaldığını duyuran BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland hayatını kaybetti.

"KORKARIM ZAMAN GELDİ DOSTLARIM"

Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Korkarım zaman geldi dostlarım. Hem de aniden. Bana sayılı günlerim kaldığı söylendi. Her şey çok gerçek dışı. Bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullanan ünlü spikerin ölüm haberi, sevenlerini yasa boğdu.

Galler doğumlu Rachael Bland, bu yıl Mayıs ayında kanserinin tedavi edilemez boyuta geldiğini, yapılacak klinik taramalardansa umut verici sonuçlar beklediğini duyurmuştu.

BBC spikeri üzücü haberi böyle duyurdu: "Sayılı günlerim kaldı"

"GERİDE BIRAKACAKLARIM İÇİN ENDİŞELENİYORUM"

15 yıldan fazla süredir BBC'nin farklı programlarında sunuculuk yapan Bland, geçen ay İngiltere'de yayımlanan Sunday Telegraph gazetesine şöyle yazmıştı: "Ölmekten korkmuyorum. Sadece geride bırakacaklarım için endişeleniyorum."




Etiketler mem kanseri
Yorumlar