Anasayfa /  Dünya

Cristiano Ronaldo'dan tecavüz iddialarına yanıt

Juventus'un süper yıldızı Cristiano Ronaldo, hakkındaki tecavüz iddiasının yankıları büyüyor. Ronaldo, tecavüz iddialarını kesin bir dille reddetti.

Abone ol
Abone ol 04 Ekim 2018 11:25

Juventus'un süper yıldızı Cristiano Ronaldo, hakkındaki tecavüz iddiasının yankıları büyüyor. Ronaldo, tecavüz iddialarını kesin bir dille reddetti.

Las Vegas'ta bir kadına tecavüz etmekle suçlanan Cristiano Ronaldo, açılan soruşturma karşısında vicdanının rahat olduğunu söyledi. Kathryn Mayorga isimli kadının avukatların girişimi sonrası Las Vegas polisi, iddia edilen olayla ilgili bir soruşturma açtı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yayımlayan Cristiano Ronaldo, suçlamaları reddetti.

"Tecavüz, olduğum ve inandığım her şeye tezat olan iğrenç bir suç" diyen 33 yaşındaki forvet oyuncusu, "Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, benim üzerimden kendilerinin reklamını yapmak isteyen insanlar tarafından yaratılan bu medya cümbüşünü beslemeyi reddediyorum" şeklinde konuştu.

Ronaldo, konuyla ilgili açılan soruşturmayla ilgili "Rahat olan vicdanım ile, soruşturmanın sonuçlarını sükunet içerisinde bekliyor olacağım" ifadelerini kullandı. (NTV Spor)




I firmly deny the accusations being issued against me. Rape is an abominable crime that goes against everything that I am and believe in. Keen as I may be to clear my name, I refuse to feed the media spectacle created by people seeking to promote themselves at my expense.


— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) October 3, 2018


Yorumlar