Anasayfa /  Dünya

Cani Baba 4 Yaşındaki Çocuğunu Döverek Öldürdü

Tambov bölgesinde yaşanan olayda bir baba, yemek yedikten sonra yere dökülen kırıntıları temizlemesi için 4 yaşındaki kızına söyledi mini kızda denileni yapmayınca cani baba kızını dövmeye başladı. 

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2018 15:42

Elinde bulunan küçük su şişesiyle kızının kafasına defalarca vurdu, bir süre sonra dövmeyi bıraktı ve anne yaşanan gerginlikten sonra kızını yatağına yatırdı. Sabah olduğunda ise küçük kız yatağında ölü olarak bulundu. Yaşanan olay sonrası polis anne ve babayı gözaltına aldı. 

Yapılan incelemelerde babanın kız çocuğunun kafasına küçük su şişesiyle defalarca vurduğu, çocuğun kafasında şişlik oluştuğu, darbelerden dolayı beyinde hasar oluşarak kanama geçirdiği, buna bağlı olarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Suçunu itiraf eden baba polis tarafından ilk sorgusu yapıldıktan sonra cezaevine gönderildi. Savcı talimatıyla babaya evde yaptırılan keşifte de kız çocuğunu temsil eden bir oyuncak bebek kullanıldı.

29 yaşında olan Cani baban 18 sene hapsi istenirken adamın daha önce de uyuşturucu temini ve satma suçundan ceza aldığı öğrenildi.


Yorumlar