Anasayfa /  Dünya

Boeing 747 uçağı körfez sularına böyle batırıldı! video izle

Boeing 747 uçağı körfez sularına böyle batırıldı! Bahreyn’de açılacak su altı tema parkı için emekli Boeing 747 uçağı körfez sularına batırdı. Uçağın körfez sularına batırılması ve su altında güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi için çok sayıda uzmanın çalıştığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2019 07:14

Boeing 747 uçağı körfez sularına böyle batırıldı!

Bahreyn’de açılacak su altı tema parkı için emekli Boeing 747 uçağı körfez sularına batırdı. Uçağın körfez sularına batırılması ve su altında güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi için çok sayıda uzmanın çalıştığı belirtildi.




Bahreyn’de su altı tema parkı için emekli Boeing 747 uçağı, Dive Bahrain organizasyon firması tarafından körfez sularına batırıldı. 70 metre uzunluğundaki uçağın dalış turizmi için bir cazibe noktası olması beklenirken; uçağın körfez sularına batırılması ve su altında muhafaza edilmesi için çok sayıda uzmanın çalıştığı belirtildi.

Dive Bahrain’in, resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz birkaç ay boyunca çok sayıda uzman, uçağın su altına koyulması için gerekli prosedürleri ve hazırlıkları tamamladı” dedi. 



Yorumlar