Anasayfa /  Dünya

ABD’den yeni bir Kaşıkçı açıklaması! "Kaşıkçı kesinlikle ölmüşe benziyor..."

ABD Başkanı Donald Trump'tan, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı hakkında son dakika açıklaması... Trump, "Kaşıkçı kesinlikle ölmüşe benziyor, bunun sonuçları ağır olacak. Bu çok kötü bir durum. Soruşturmanın sonuçlarını bekliyorum" ifadelerinde bulundu.

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2018 23:11

Türkiye'de Suudi Başkonsolosluğuna girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı arama çalışmaları devam ediyor. Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda ve Başkonsolosluk konutunda arama yapan ekipler 'mavi ışık' yönetimini de kullanmış, hassas burunlu köpeklerle de binalarda delil aramışlardı. Cemal Kaşıkçı olayı henüz bir netliğe kavuşmadı ama tüm işaretler öldürüldüğü yönünde.  ABD'den ise az önce bomba bir açıklama geldi. ABD Başkanı Donald Trump'tan, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı hakkında son dakika açıklaması... Trump, "Kaşıkçı kesinlikle ölmüşe benziyor, bunun sonuçları ağır olacak. Bu çok kötü bir durum. Soruşturmanın sonuçlarını bekliyorum" ifadelerinde bulundu.





Suudi Arabistan ve Türkiye’yi ziyaret ettikten sonra Washington’a dönen Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile görüşmesinin ardından gazetecilere açıklama yapan Trump, Kaşıkçı’nın ölümünden Suudi Kraliyet Ailesi'nin çıkması durumunda, bunun bedelinin ağır olacağını söyledi.


Yorumlar