Anasayfa /  Dünya

ABD'yi şaşkına çeviren iddia: Bin 300 çocuğun babası emekli postacı mı?

ABD’nin Nashville eyaletinde yaşayan, 87 yaşındaki eski bir postacının, 1.300'den fazla gayrimeşru çocuk babası olduğu iddia ediliyor.

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2017 05:07

ABD’nin Nashville eyaletinde yaşayan, 87 yaşındaki eski bir postacının, 1.300'den fazla gayrimeşru çocuk babası olduğu iddia ediliyor.

Özel bir dedektifin gerçeği keşfetmesinden bu yana bölgede yaşayan birçok babasız çocuğun babasının, emekli postacı olabileceği yönünde iddialar dile getirilmeye başlandı. Tennessee ailesi tarafından işe alınan dedektif Sid Roy, binlerce DNA örneği ve ifadeleri, 15 yıllık bir süre zarfında topladı.

Gazetecilere konuşan emekli postacı "Doğum kontrol, o günlerde pek popüler değildi. Utanılacak bir şeyim yok. 60'lar güzel eski günlerdi. Beni Johnny Cash’ye benzetirlerdi. O, olduğuma inananlar bile vardı" ifadelerini, gülerek anlattı.

Araştırmacı Sid Roy, basit bir konunun gerçek kısmının, 15 yıllık bir arayış içinde sonuçlanacağını hiç düşünemeyeceğini açıklayarak;

"Hepsi 2001'de, birbirleriyle ilgisi olmayan iki farklı erkeğin biyolojik babalarını bulmak için beni tuttuğunda başladı. Her ikisinin de aynı kişiden geldiğini anladığımda epey bir şaşırdım. Soruşturmayı başlattıktan sonra gizem çözülmeye başlamıştı. Bütün zamanımı bu araştırmayı yapmaya harcadım. Son yıllarda DNA testlerinin ucuz ve kolay kullanımı daha fazla bilgi toplamam konusunda beni hızlandırdı.” dedi.

Dedektif, yaşlı adamdan olan çocuklarının ona karşı herhangi bir dava açmaya niyetli olmadığını söyledi. Son olarak "Gerçeğin farkında olan çoğu insan bu bilginin dışarı çıkmasını istemiyor ve verilen ifadelerin çoğu genellikle adsız oluyor. Bu gerçek, onlarca hatta daha fazla aileyi parçalayabilir. İnsanların çoğu gerçeği bilmekten memnun ve kimse yaşlı adamı kınamıyor. Sanırım o günlerde bu olay gayet yaygındı " açıklamalarını yaptı. DNA testi ve ifadeleri, emekli postacının babası olan 1.300'den fazla gayrimeşru çocuğa işaret etse de, Sid Roy çok daha fazla olabileceğine inanıyor.




Yorumlar