Anasayfa /  Dünya

ABD'de eğlence merkezinde silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD'de bir eğlence merkezinde etrafa rastgele ateş açıldı. Saldırıda ölenlerin ve yaralananların olduğu belirtiliyor. Saldırı Florida'da bilgisayar oyunu turnuvasının yapıldığı yerde düzenlendi.

Abone ol
Abone ol 26 Ağustos 2018 22:02

ABD'nin Florida eyaletinde bir eğlence merkezinde etrafa rastgele ateş açıldı, ölü ve yaralılar olduğu belirtiliyor. Saldırı, bilgisayar oyunu turnuvasının yapıldığı bir merkezde düzenlendi. ABD polisi yaptığı açıklamada saldırıda birden fazla kişinin hayatını kaybettğini ve şüphelinin olay yerinde öldürüldüğünü açıkladı.

Florida'nın Jaksonville kentindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen video oyunu turnuvası esnasında silahla ateş açıldı. Saldırıda en az 4 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Jacksonville polisi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini, yaralılar olduğunu belirtti.




One suspect is dead at the scene, unknown at this time if we have a second suspect. Searches are being conducted. https://t.co/qBJvkaO7xT


— Jax Sheriff's Office (@JSOPIO) 26 Ağustos 2018




Polis, saldırgan olduğundan şüphelenilen bir kişinin ölü ele geçirildiğini, olay yerinde ikinci bir saldırganın olup olmadığının bilinmediğini açıkladı.

​Olaya ilişkin, oyun kaydı videoları sosyal medyada paylaşıldı.

Soruşturma sürerken, olay yeri yakınlarına giriş ve çıkışlar kapatıldı.


Yorumlar