Anasayfa /  Dünya

15 yaşındaki öğrencisiyle yatakta basıldı

ABD'li öğretmen Andrea Baber, kocası tarafından 15 yaşındaki öğrencisi ile yatakta basıldı. Öğretmen tutuklanarak cezaevine konuldu

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2017 13:33

ABD’de 29 yaşındaki kadın öğretmen Andrea Baber, 15 yaşındaki öğrencisi ile ilişkiye girerken kocası tarafından basıldı. Ayrıca geçen hafta öğrencinin babasına, oğlunun öğretmeni ile ilişkiye girdiğine dair fotoğrafların olduğu bir mailin geldiği öğrenildi. Öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.





 

1 YILDIR DEVAM EDİYOR

The Sun’ın haberine göre; öğretmen, 18 yaşından küçük bir bir çocuk ile ilişkiye girdiği için tecavüzle yargılanacak. Polisin yaptığı soruşturmada, öğretmenin öğrenci ile geçen sene ilişki yaşamaya başladığı ve bir yıl boyunca öğretmenin hafta bir veya iki kez öğrencisini evine çağırıp onunla ilişkiye girdiği belirtildi.

 

KOCASI YATAKTA BASTI





Öğretmenin kocası polise verdiği ifadede, karısını öğrencisi ile çıplak bir şekilde yatakta yakaladığını ve karısının öğrencisi ile çekilmiş çıplak fotoğraflarının olduğunu söyledi.



Baber, Springfield’daki Logos Christian Academy’de Edebiyat öğretmeni olduğu öğrenildi. Ayrıca öğretmen öğrencisine esrar da temin ediyordu. Baber’in kefalet ücreti 456.250 dolar olarak belirlendi.


Yorumlar