Anasayfa /  Güncel

Evde maske nasıl yapılır? Fahrettin Koca'nın açıkladığı evde maske tarifi - İZLE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın maskesi olmayanlar kendi imkanlarıyla maskesini yapabilir şeklinde bir açıklamada bulunmasının ardından herkes evde maske nasıl yapılır şeklinde aramalar yapıyor. İşte Fahrettin Koca'nın açıkladığı evde maske tarifi.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2020 21:22

Evde nasıl maske yapılır? Maske yapmak için malzemeler nelerdir? Evde maske yapımına dair birçok detayın yer aldığı süreçte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hangi materyallerden sağlıklı maske yapılacağına dair püf noktalarını açıkladı. Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı tarafından evde maske yapımı için gerekli çalışmanın ve görsellerin de ayrıca hazırlanacağını da belirtti.

My Memur olarak Sağlık Bakanlığı tarafından evde maske yapımına dair görseller ve videolar yayımlanınca sizleri ayrıca bilgilendireceğiz. İnternet ortamında birçok maske yapımı videoları ve görselleri yer almaktadır. Sağlık Bakanlığının açıklayacağı maske yapımına dair detayları bizi takip ederek öğrenebilirsiniz.

SAĞLIK BAKANI KOCA: “EVDE MASKE YAPIMI İÇİN MATERYALLER”

Dünya Sağlık Örgütü de bunu sitesine koydu.

- Evde, sentetik olmayan kumaştan, pamuklu bez kumaştan çok rahat maske yapılabilir.

- İlla deri olması gerekmez.

- Sitemizden onu takip edebilirsiniz.

- Dışarı çıkarken maskemizi takalım.

- Hatta illa almanıza gerek yok.

- Bir bez, pamuklu kumaştan çok rahat yapabilirsiniz.

 

7 NİSAN 2020 SALI GÜNÜ KORONAVİRÜS VAKA VE KAYIP SAYILARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüste (Kovid-19) son 24 saatte vaka sayısının 3 bin 892, vefat sayısının 76 olduğunu, toplam vefat sayısının 725'e ulaştığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19 tedavisi tamamlanarak taburcu edilen toplam kişi sayısının 1582 olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Koca, bugün itibarıyla toplam test sayısının 228 bin 868'e, vaka sayısının ise 34 bin 109'a ulaştığını ifade etti.

BAKAN KOCA: MARKET ve ECZANELERDE MASKE SATIŞI YASAK

Sağlık Bakanı Koca, "İş yerlerinde toplu alanlarda ve iş yeri ortamında maske zorunlu. Bununla ilgili yer yer denetimler yapılacak." açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Koca, "Dünyada sağlık altyapısı en güçlü olan ülkelerdeniz, hatta nüfusa göre Avrupa ülkelerinden en az 2 kat solunum cihazı olan bir ülkeyiz." diye konuştu.

Sağlık Bakanı Koca, "Eczanelerde maske satışı asla söz konusu olmayacak. Bedava vermek istiyorlarsa verebilirler. Parayla maske satılmayacak." ifadesinde bulundu.

Kaynak: Evde Maske Nasıl Yapılır? Sağlık Bakanı Koca Evde Maske Yapılabilecek Materyalleri Açıkladı!

Yorumlar