Anasayfa /  Spor

Takım arkadaşından Neymar’ı kızdıracak hareket

Belçika'nın Brezilya'yı eleyerek Dünya Kupası'nda yarı finale yükselmesinin ardından, Neymar ile Paris Saint Germain'de takım arkadaşı olan Meunier'den sürpriz bir hareket geldi. Meunier, maç sonrası Neymar'ı kızdıracak bir beğeni yaptı.

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2018 01:09

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası çeyrek finalinde Brezilya’yı 2-1 yenerek yarı finale yükselen Belçika’da, Eden Hazard ve Kevin De Bruyne, sergiledikleri performansla göz kamaştırdılar. Tüm gözlerin Neymar’a çevrildiği Brezilya, Belçika savunması ve kalecisini bir kez dışında geçmeyi başaramayınca kupadan elendi. Belçika’da forma giyen ve Paris Saint Germain’den takım arkadaşı olduğu Neymar’ı başarılı bir şekilde savunan Meunier, Brezilya maçı sonrası yıldız futbolcuyu kızdıracak bir beğenide bulundu.

Yarı finale yükselen Belçika’nın sağ beki olarak görev yapan Meunier, Brezilya maçı sonrası eski Belçikalı Milli Futbolcu Leo Van der Elst Sporza’ya “Eğer Neymar 222 milyon Euro ise, Hazard onun iki katı değerde olmalı… Harika bir futbolcu olan Neymar’a saygı duyuyorum ancak bu Dünya Kupası’nda kendisine ödenen bedeli hak ettiğini gösteremedi. Hazard’a baktığımda ise harika bir maç çıkardığını görüyorum. Rakamlara baktığımızda Hazard’ın 10 üzerinden 10 puan verilmesi gerekiyor. Sergilediği performans, Hazard’ın Neymar’dan daha iyi olduğunu gösteriyor” yorumunu yaptı. Belçikalı yayın kuruluşu da Leo Van der Elst’in bu sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Meunier ise, Paris Saint Germain’de takım arkadaşı olduğu Neymar’ı kızdıracak bu açıklamayı beğenerek, Leo Van der Elst’e katıldığını gösterdi. Edinson Cavani ile takım içindeki çatışmasından başarı ile çıkan Neymar’ın, kendisi hakkında bu düşüncelere sahip olan Meunier’e karşı nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. (skor)


Yorumlar