Anasayfa /  Spor

Maradona'dan açıklama : Bilmiyordum

Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona, Rusya'nın ağırladığı FIFA 2018 Dünya Kupası çerçevesinde dün Arjantin ve İzlanda arasında oynanan maçta yasak olmasına rağmen puro içti. Maradona, Rusya'da stadyumlarda sigara içmenin yasak olduğunu bilmediğini belirterek özür diledi.

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2018 19:57

Dünya Kupası'nda şampiyonaya ilk kez katılan İzlanda dün, Arjantin'le karşı karşıya geldi ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Arjantin'in yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin kaçırdığı penaltı gündem oldu. Penaltının kaçması, futbolseverlerin yanı sıra stadyumdan maçı izleye Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona'yı büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Diğer yandan maçta gündem olan bir başka konu da Maradona'nın heyecanla maçı takip ederken sigara içmenin yasak olduğu stadyumda puro tüttürmesi oldu.

Maradona'nın bu davranışı dünya basını ve sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Maradona "Bugün Arjantinliler için zor bir gündü, çok gergin bir ortam vardı. Stadyumlarda sigara içmenin yasak olduğunu gerçekten bilmiyordum. Herkesten ve tüm organizasyon ekibinden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Maradona, Arjantin'i her zamankinden daha fazla destekleme çağrısı da yaptı.




Yorumlar