Anasayfa /  Spor

Dünya Kupası öncesinde Suudi Arabistan'dan İslam dünyasını ayağa kaldıracak skandal

İslam dünyasını ayağa kaldıracak skandal! Suudiler Kelime-i Tevhidi ayaklar altına aldı. 14 Haziran’da Rusya’da başlayacak olan 2018 FIFA Dünya Kupası öncesinde Suudi Arabistan yönetimi büyük bir skandala imza attı. Suudlar üzerinde Kelime-i Tevhid bulunan bayrağını dünya kupasında kullanacak topların üzerine koydurdu.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2018 06:58

Veliaht Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz el Suud'un geçtiğimiz yıl 'Ilımlı İslam'a geçeceğiz açıklamasından sonra Suudi Arabistan'da, dinimizin emirlerini ve kaidelerini ayaklar altına alan skandal uygulamalar arka arkaya geliyor.

Suudi Arabistan yönetimi son olarak 2018 FIFA Dünya Kupası öncesinde  İslam dünyasının değerlerini hiçe sayan bir skandala imza attı. Suudlar üzerinde Kelime-i Tevhid bulunan bayrağını dünya kupasında kullanacak topların üzerine koydurdu. 

"Allah'tan başka İlah yoktur. Hz. Muhammed (s.a.v.) Allah'ın Peygamberidir" manasına gelen Kelime-i Tevhid'in kutsal dinimiz için önemi hiç sayarak bir uygulamaya gitmesi büyük rezilliği ortaya çıkardı. Suudi yönetimi İslam düşmanı bu harekete dur demezse futbolcular üzerinde Allah ve Muhammed isimlerinin bulunduğu futbol topuna tekme atmış olacak.

SKANDALLAR ZİNCİRİ BİTMİYOR

Ortadoğu’da ABD’nin jandarmalığını yapan Suudların skandal hamleleri ilk değil. İşte ‘Ilımlı İslam’ adı altında yapılan akılalmaz olaylar zinciri…

MEDİNE'YE KİLİSE

İslam’ın içini boşaltmayı hedeflediği anlaşılan Vatikan ile Suudi Arabistan'ın bir kilise inşası konusunda anlaştığı ve kilisenin Medine'de Vatikan tarafından yaptırılacağı iddiaları da geçtiğimiz aylarda basına yansımıştı.

PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET

Suudi Arabistan'ın son aymazlığı ise Peygamber Efendimize hakaret oldu. Adeta Peygamberimizin izlerini yok etmeye çalışan Suudlar, efendimizin (S.A.V.) tedavi edildiği mağaranın ağzını çimento dökerek kapattılar. Mağaranın etrafını tel örgülerle örüp girişi de yasakladılar

'ILIMLI İSLAM' KUMARHANESİ!

Ortadoğu’da ABD’nin jandarmalığını yapan Suudlar kumarhane açılmasına da izin vermişti.

Veliaht Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz el Suud'un ‘Ilımlı İslam’ açıklamasından sonra Suudi Arabistan’da kumarhane açıldı ve iskambil turnuvası düzenlendi. Eski kabe imamı da bu turnuvaya katıldı.




Yorumlar