Anasayfa /  Spor

Dünya Kupası'nda büyük şok! Bir anda yerde kaldı!

Dünya Kupası'nın açılış maçında Rusya'ya Dzagoev şoku... Dünya Kupası'nın açılışında Rusya ile Suudi Arabistan'ın karşı karşıya geldiği maçta ev sahibi takımda Dzagoev şoku yaşandı.

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2018 19:30

Dünya Kupası'nın açılışında Rusya ile Suudi Arabistan'ın karşı karşıya geldiği maçta ev sahibi takımda Dzagoev şoku yaşandı. Rusya - Suudi Arabistan açılış maçında Rusya'nın önemli futbolcularından Dzagoev talihsiz bir sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi.

CSKA Moskova forması giyen ve özellikle son dönemde çok sık sakatlık problemleri yaşayan Dzagoev, Dünya Kupası ilk maçında da üst baldırından yaşadığı problem nedeniyle 24. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Dzagoev'in yerine Cheryshev dahil oldu.

2017/18 sezonunda CSKA Moskova'da forma giyerken üst üste aşil tendonu ve uyluk problemi yaşayan Dzagoev, yaklaşık 2 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı.Son 2 yılda uzun süreli 4 sakatlık yaşayan Rus futbolcu, Suudi Arabistan maçında oyundan çıkarken çok büyük üzüntü yaşadı. Dzagoev oyundan çıkarken tribünlerden alkışlar yükseldi.





function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Etiketler dzagoev
Yorumlar