Anasayfa /  Spor

İngiltere son nefeste! Tunus - İngiltere maçı özeti izle

Dünya Kupası'nda heyecan Tunus İngiltere maçı ile devam etti. Turnuvanın güçlü ekiplerinden İngiltere oldukça zorlandığı maçta Tunus'u 90+1'de Harry Kane'in golüyle 2-1 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı.

Abone ol
Abone ol 18 Haziran 2018 20:55

Dünya Kupası’nda 5. gün heyecanı İngiltere’nin Tunus’la bir araya geldiği karşılaşma ile sona erdi. Turnuvanın iddialı ekiplerinden İngiltere, Tunus’u 2-1 mağlup etti ve turnuvaya zor da olsa başladı.

Arjantin, Almanya ve Brezilya’nın ardından İngiltere de organizasyona kötü bir başlangıç yapmak üzereyken kaptan Harry Kane 90+1’de sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getirdi. Kane 11 ve 90+1’de İngiltere’nin gollerini kaydederken 35’te Ferjani Sassi penaltıdan Tunus’un tek golüne imza attı.

2018 DÜNYA KUPASI TUNUS - İNGİLTERE MAÇI CANLI ANLATIM

TUNUS 1 - 2 İNGİLTERE

94' Volgograd Arena oynanan maçta, hakem Wilmar Roldan maçı bitiren son düdüğü çaldı.

93'  İngiltere'de Lingard oyundan çıkarken Eric Dier yerine dahil oldu.

90'  GOL! GOL! GOL! Kane, İngiltere'yi öne geçiren golü attı. Arka direkte kendini unutturan Harry Kane, Maguaire'nin asistinde kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. Bu gol aynı zamanda Kane'nin maçtaki 2. golü oldu.

86' Cheek, süratle sağ kanattan topu çizgiye taşıdı ancak ortasında Tunus savunması başarılıydı. Dakikalar geçtikçe İngiltere atakları artıyor.

85' Tunus'ta Wahbi Khazri oyundan çıkarken Saber Khalifa yerine dahil olan isim oldu.

81' Tunus, İngiltere baskısından çıkamıyor. Kuzey Afrika ekibi, taç çizgisine mahkum oldu.

80' İngiltere'de Dele Alli oyundan çıkarken Ruben Cheek yerine dahil oldu.

75' Karşılaşmanın son 15 dakikasına 1-1'lik eşitlikle girdik. Tunus, İngiltere karşısında puan alabilmek için tüm hatlarıyla geride.

74' Hazırlıklarını tamamlayan Ben Amor oyuna dahil oldu. Oyundan çıkan isim Sliti.

72' Tunus'ta Ben Amor oyuna dahil olabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Tunus, maçın başında zorunlu bir değişiklik yapmıştı.

71' Karşılaşmayı 41.064 biletli seyircinin izlediği aktarıldı.

70' İNGİLTERE ORGANİZE GELDİ! Üst üste paslaşmaların ardından Stones, Delle Alli'ye harika bir pas attı ancak kaleci tehlikeyi sezdi ve topu kontrol etti.

68' Oyuncu Değişikliği Raheem Shaquille Sterling Marcus Rashford

67' İngiltere tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

65' İngiltere'de ceza sahasına yapılan ortada Maguire, arka direkte topa gelişine vurmak istedi ancak dokunamadı.

64' İngiltere Teknik Direktörü Southgate, mücadeleyi yardımcılarıyla birlikte ayakta takip ediyor.

62' Bu dakikalarda iki takım da üst üste top kayıpları yapıyor.

61' Tunus'ta Ben Youssef hücuma genişlik kazandırmak istedi ve Khazri'ye pasını gönderdi. Ben Youssef'in pası taca çıktı. Hücum şansı İngiltere'nin.

59' İngiltere baskısı artarak devam ediyor. Sağ kanatta kendini boşa çıkaran Trippier, ofsayttan kurtuldu ve ortasını açtı. Tunus savunmasının müdahalesiyle İngiltere korner kazandı.

58' Sterling, ceza sahası önünde Lingard'ın pasıyla topla buluştu. Ceza sahasında 4 Tunuslu'nun arasında kalan Sterling, bu baskıdan çıkamadı ve topu kaybetti.

56' Harry Kane'nin pasında Handerson sol çizgiye indi ve ortasını yaptı ancak hiçbir İngiltereli bu topa dokunamadı. Atak şansı Tunus'ta

53' Tempo bu dakikalarda biraz daha düştü.

51' HER DURAN TOP BİR POZİSYON! İngiltere'de Trippier'ın ortası tehlike yarattı ancak kafa vuruşu kalecinin kucağında kaldı.

50' İngiltere'de Sterling kaptığı topla çok hızlı çıktı ancak Tunus savunması geriye çabuk döndü. Ben Mustapha, üzerine gelen topu kornere çeldi.

49' İngiltere, karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıdan farklı olarak tutuk başladı. Tunus, ikinci 45 dakikanın başlangıcında topa sahip olan taraf.

47' İngiltere, Tunus baskısından kurtuldu ve topa sahip oldu.

46' Tunus, kendi yarı sahasında yaptığı paslaşmalarla rakip savunmada boşluk arıyor.

45' İkinci yarı başladı!

48' İlk yarı sona erdi! Tunus 1-1 İngiltere

46' Tripper'in vurduğu top yakın mesafeden Ali Malool'un karnına geldi. Malool acı içinde kıvranıyor.

45' Karşılaşmada ilk yarının sonuna en az 3 dakika eklendi.

44' İNGİLTERE BAŞINI DUVARLARA VURUYOR! Lingard, ceza sahasına müthiş sarktı ve Ben Mustapha'yla karşı karşıya kaldı. Mustapha'yı geçen Lingard son dokunuşunda topu ağlarla buluşturamadı.

43' Ashley Young'un kullandığı korner ters köşeye kadar gitti. Sağ köşede topla buluşan Trippier, ceza sahasına çevirdi ancak Ben Mustapha izin vermedi.

42' Tunus ise İngiltere kalesine geride kalan dakikalarda 4 şut yöneltti ve bu şutların sadece biri isabetli oldu. Tunus, ilk isabetli şutunda golü buldu.

41' İngiltere, maçın başından bu yana Tunus kalesine 8 şut çekti ve bu şutların ikisinde isabet sağladı.

40' Trippier, kaleye uzak bir noktadan serbest vuruşu kullandı ancak Tunus savunması bu ortayı karşıladı.

38' İNGİLTERE ZOR OLANI YAPTI! Ceza sahasına yapılan ortaya iyi bir kafa vuruşu geldi ancak Ben Youssef çizgiden çıkardı. Seken topa İngiltere'den kimse dokunamadı.

36' İngiltere yeniden öne geçmek için baskısını arttırdı. Penaltıya sebep olan Walker, orta stoperden sağ stopere geçti.

34' GOL! Sassi attı, Tunus beraberliği yakaladı!

33' Sarı Kart Kyle Walker

32' PENALTI! Tunus, 32. dakikada İngiltere karşısında penaltı kazandı. Walker'ın ceza sahası içinde Ben Youssef'e yaptığı müdahalenin ardından hakem penaltıyı verdi.

30' İNGİLTERE'DE HER DURAN TOP TEHLİKELİ! Trippier'in kullandığı serbest vuruşta Maguaire kafayı vurdu ancak kaleci iyi yer tuttu ve topa sahip oldu.

29' Tunus'ta Bronn'un topa elle müdahalesi sonrasında İngiltere, rakip yarı sahanın ortalarından serbest vuruş şansı kazandı.

27' Tunus, İngiltere'nin ilk 20 dakikadaki baskısını kırdı ve oyunu dengelemeye başladı.

26' TUNUS ETKİLİ GELDİ! Sassi, İngiltere kalesini karşısına aldı ve şutunu çekti. Sassi'nin savunmaya çarpan şutu kornere çıktı.

25' İngiltere, maçın başından bu yana Tunus'a karşı %62'yle topa sahip oldu.

23' NELER KAÇIYOR! Ashley Young, Kane'nin pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluştu. Young'un müthiş ortasına arka direkte bomboş kalan Lingard gelişine vurdu ama kaleyi bulamadı.

22' Tunus, ilk kez tehlikeli geldi! Bronn sol kanattan tek başına topu çizgiye kadar taşıdı ve İngiltere savunmasının müdahalesiyle ortası kornere çıktı.

20' MÜKEMMEL PASLAR! İngiltere'de Delle Alli ve Sterling'in arasındaki şık paslaşmalar alkışları beraberinde getirdi. İngiltere maçın başından bu yana oyunun hakimi.

19' Walker, kendi yarı sahasından topla çıkmak isterken Sliti'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Serbest vuruşu İngiltere kullanacak.

18' İngiltere, Tunus'un pas yapmasına izin vermiyor.

16' İNGİLTERE ÇOK ETKİLİ! Sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına çevrilen topa kimse dokunamadı. Tunus'un uzaklaştırdığı topu tamamlayan Henderson, kaleciyi aşamadı.

15' Oyuncu Değişikliği Mouez Hassen Farouk Ben Mustapha

13' Tunus kalecisi Hassen, maça devam edemeyecek. Oyundan çıkmak istediğini yedek kulübesine bildirdi.

11' Maça Tunus karşısında baskılı başlayan İngiltere, 10. dakika henüz geçilmişken golünü attı.

11'  GOL! GOL! GOL! İngiltere maça golle başladı. Harry Kane, takımını 1-0 öne geçirdi. İngiltere'nin kullandığı kornerde kaleci Stones'un kafasını çok güzel çıkardı. Seken topu tamamlayan Kane, Dünya Kupası'na golle başladı.

9' İngiltere'de Kane, Sterling'in pasında kaleyi karşısına aldı ve şutunu çekti. Kane'nin şutu Meriah'a çarptı ve kornere gitti.

7' Ben Youssef ve Young arasındaki ikili mücadelenin ardından Youssef yerde kaldı. Young, hakem tarafından uyarıldı.

6' Hassen'in tedavisi sona erdi. Oyun yeniden hareket kazansa da Hassen, omzunu tutmaya devam ediyor. Tunus'ta erken bir değişiklik olabilir.

5' Tunus'ta kaleci Hassen, sol omzunu tutuyor. Sağlık ekipleri oyuna dahil oldu.

3' İNANILMAZI YAPTI! Harry Kane, rakip yarı sahanın ortalarında mükemmel indirdi. Lingard, Kane'nin pasında solda topla buluştu ve Sterling'e çevirdi. Sterling boş kaleyi topla buluşturamadı. Bu pozisyonun ardından ofsayt bayrağı kalktı.

3' İngiltere, maça çok hareketli ve istekli başladı.

2' İLK TEHLİKE İNGİLTERE'DEN! Henderson, Lingard'a harika bıraktı. Lingar, Sterling'i golle buluşturmak istedi ancak Tunus savunması kornere çeldi.

1' İngiltere, Tunus yarı sahasında yaptığı baskıyla rakibini top kaybına zorladı ve amacına ulaştı.

1' İlk düdük çaldı ve maç başladı!

Stat: Volgograd Arena

Saat: 21.00

Hakem: Wilmar Roldan

Yayın: TRT 1

Tunus: Hassen, Bronn, S. Ben Youssef, Meriah, Maaloul, F. Ben Youssef, Skhiri, Sassi, Badri, Khazri, Sliti

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Henderson, Trippier, Lingard, Alli, Young, Sterling, Kane

2018 DÜNYA KUPASI TUNUS 1 - 2 İNGİLTERE MAÇ ÖZETİ İZLE

Dünya Kupası’nda 5. günün son maçında turnuvanın iddialı ekiplerinden İngiltere, G Grubu’ndaki ilk maçında Tunus ile bir araya geliyor. Genç bir kadroyla Rusya’ya gelen İngilizler, Tunus karşısında kazanarak tökezleyen favorilere karşı gövde gösterisi yapmanın peşinde. Tunus ise İngiltere karşısında bir sürprize imza atarak turnuvaya yüksek bir moralle giriş yapmanın peşinde. Grubun ilk maçında Belçika, Panama’yı 3-0’la geçti. Volgograd kentinde Volgograd Arena’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın canlı anlatımı ve dakika dakika önemli pozisyonları TRHABERLER'de...


Yorumlar