Anasayfa /  Spor

Arjantin'de futbolcular, Sampaoli'ye darbe yaptı

Hırvatistan'a 3-0 yenilen Arjantin'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Oyuncular ve teknik direktör arasına kara kedi girdi, taraftarlar ise çok öfkeli.

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2018 15:28

Arjantin'de 3-0'lık Hırvatistan mağlubiyetinin ardından çarşı karıştı. Mağlubiyetin ardından futbolcuların bir odada toplandığı ve teknik direktör Sampaoli'yi odaya almadığı iddia edildi.

İddialara göre Arjantin Futbol Federasyonu, Sampaoli'nin görevine son verecek. Bu durumda Arjantin'in Nijerya maçına teknik direktörsüz ya da yardımcıların yönetiminde çıkması söz konusu.

Öte yandan Sampaoli Lionel Messi'nin bekleneni verememesinin nedeninin yetersiz takım arkadaşları olduğunu söyledi.

Arjantinli oyuncuların kötü performanslarının Messi'nin yeteneklerini göstermesine imkan vermediğini savunan Sampaoli'nin bu açıklamanın ardından takımda otoritesini kaybetmesi bekleniyor.

Bu arada bazı Arjantinli taraftarlar, Jorge Sampaoli'ye hakaret etti, tükürdü.

Sampaoli'nin kalede Caballero tercihi en çok eleştirilen konu.

Ayrıca Pavon'un yedek bırakılması, Agüero'nun oynatılması da sert biçimde eleştiriliyor.

Bu arada Messi'ye bir destek de Hırvatistan'ın yıldızı Luka Modric'ten geldi. Messi inanılmaz bir oyuncu diyen Modric "Ancak her şeyi tek başına yapamaz. Futbolda yardıma ihtiyacın var" diye konuştu.





function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}
function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Yorumlar