Anasayfa /  Foto Galeri

Dünya bu olayı konuşuyor! Genç kadın şiddetli rüzgar estiğinde hamile kaldığını iddia etti

Endonezya polisinin soruşturma başlattığı iddia dünya gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre rüzgara maruz kalan genç bir kadın hamile kaldı ve bir saat sonra 3 kilogramlık bir kız bebek dünyaya getirdi.

Dünya bu olayı konuşuyor! Genç kadın şiddetli rüzgar estiğinde hamile kaldığını iddia etti - Sayfa 1

Dünyayı şoka uğratan haber Endonezya'dan geldi. Hocasından 4 ay önce ayrıldığını söyleyen 25 yaşındaki bir kadın "Rüzgar esti, hamile kaldım" dedi ve doğum yaptı.

Dünya bu olayı konuşuyor! Genç kadın şiddetli rüzgar estiğinde hamile kaldığını iddia etti - Sayfa 2

Endonezya polisi, Batı Cava'nın Cianjur kentinden kocasından boşanmış genç bir kadının, şoke eden iddiasını araştırıyor. 25 yaşındaki kadın, cinsel ilişkiye girmeden mucizevi bir şekilde hamile kaldığını söylediği için alay konusu haline geldi.

Dünya bu olayı konuşuyor! Genç kadın şiddetli rüzgar estiğinde hamile kaldığını iddia etti - Sayfa 3

Polis ekipleri, bu tuhaf iddiayı araştırdıklarını açıkladı. Cidaun ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Siti Zainah adlı kadın, Çarşamba günü öğleden sonra bir saatlik gebelik süresinin ardından bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini iddia ediyor.

Dünya bu olayı konuşuyor! Genç kadın şiddetli rüzgar estiğinde hamile kaldığını iddia etti - Sayfa 4

Siti yerel medyaya yaptığı açıklamada, hamile kalma sürecinin gerçekleştiği iddia edilen olay sırasında oturma odasında tembellik yaptığını söyledi. Siti, Cuma günü gazetecilere yaptığı açıklamada, "Evde yüzüstü uzanıyordum, sonra aniden rüzgârı içimde hissettim" dedi.