Anasayfa /  Foto Galeri

Dünya basını bunu konuşuyor! Ali Koç kendini kaybetti, trübinden atladı

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un Fenerbahçe Galatasaray derbisinin ardından trübinden atlaması dünya basınında gündem oldu.

Dünya basını bunu konuşuyor! Ali Koç kendini kaybetti, trübinden atladı - Sayfa 1

Fenerbahçe takımı Başkan Ali Koç'un liderliğinde tam 21 yıl sonra kendi evinde Galatasaray'a boyun eğdi. Şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olan Galatasaray derbisinde, adeta sahadan silinen Fenerbahçe rakibinin 21 yıllık galibiyet hasretini de bitirmiş oldu. Şok yenilgi sonrası taraftarın '1 numaralı' sorumlu olarak gördüğü Ali Koç, tepkilerin hedefindeydi. Maçta taraftarın eleştirilerine dayanamayıp tribünden atlayan Ali Koç'un bu skandal hareketi, dünya kamuoyununda gündemine girdi.

Dünya basını bunu konuşuyor! Ali Koç kendini kaybetti, trübinden atladı - Sayfa 2

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 21 yıl sonra mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımın 3-1 kazandığı derbi mücadelesinin ardından kulüp başkanı Ali Koç, taraftarlarla girdiği diyalog sonrası protokolden alt tribüne atladı. Ali Koç'un bu hareketi dünya basınında da gündem oldu. İşte detaylar...

Dünya basını bunu konuşuyor! Ali Koç kendini kaybetti, trübinden atladı - Sayfa 3

Fenerbahçe taraftarının hedefindeki isimlerden biri de başkan Ali Koç oldu. Koç'un oturduğu bölümün tam alt kısmındaki Fenerium alt E tribününde başkana tepki gösterilmesi sonrasında ortalık karıştı.

Dünya basını bunu konuşuyor! Ali Koç kendini kaybetti, trübinden atladı - Sayfa 4

Koç, bazı taraftarların "Vizyon vizyon" diye bağırmasına çok sinirlendi. Taraftarların yanına gitmeye çalışan başkan Ali Koç'u korumaları sakinleştirmeye çalıştı.