Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

DPB Memur Alımı ve İŞ Bankası Banka Memur Alımları Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Marmara Üniversitesine yerleştirilmek üzere 2 memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2019 17:52

İŞKUR iş ilanları üzerinden İş Bankası banka memur alımları yayımlayarak başvuru toplamaya başladı.

Marmara üniversitesi 1 büro personeli alımı ve 1 avukat alımı yapılacak. Başvurular Üniversite internet adreslerinden yada idareden temin edilecek fotoğraflı başvuru formu ile Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına (Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Kadıköy-İSTANBUL Telefon: 0216 414 05 45 Fax: 0216 337 14 08) şahsen müracaat etmeleri gerekmekte.

Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Adaylar üniversite Halkla İlişkiler bölümü ve Hukuk fakültesi mezunu olmaları isteniyor.İş Bankası personel alımı için İŞKUR üzerinden yayımlamış olduğu ilana göre farklı şehirlerde büro memuru personeli, büro işçisi personeli ve büro memuru engelli statüde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu.

Alımlar başlamış olum genel ve özel şartlar verilmiştir.

Büro memuru personel alımı (genel): İşyeri yetkilisi ve talep şartlarına uyan adaylar arasında açık iş için belirtilen yer ve saatte toplu görüşme yapılacak.

Belirtilen toplu görüşme tarihinden önce işyeri ile görüşmek isteyen talep şartlarına uyan adaylar il müdürlüğümüz ile irtibata geçmelidir.Görüşmeye yeri: Türkiye iş kurumu Muğla il müdürlüğü Görüşme tarihi ve saati: 16 Mayıs 2019 saat: 14:00 İletişim: İŞKUR Muğla tel:2131099-2131100-01 not: toplu görüşmeye katılmak isteyen adaylar görüşme gününden önce il müdürlüğe katılacaklarını bildirmeleri rica olunur.

İş bankasında çalıştırılmak üzere lise, ticaret meslek lisesi, 2 senelik meslek yüksekokulu mezunu erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan mülakat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmayan kamu haklarından yoksun bulunmayan herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımayan engelli personel alınacak.

İş ilan 00004955462 numarası ile 3 kişi alınacaktır.Kırklareli Büro memuru engelli statüde personel alımı: Türkiye iş bankasında istihdam edilmek üzere 16 mayıs perşembe günü, saat 13:30 da Türkiye iş kurumu çorum il müdürlüğünde engelli iş görüşmesi yapılacaktır.

Görüşme öncesi gönderme formu alınması gerekmektedir.İşe alım koşulları detayları: Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak - mülakat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından yoksun bulunmamak, erkek adaylar için: askerlikle ilişkisi bulunmamak, lise, ticaret meslek lisesi, 2 senelik meslek yüksekokulu ve üzeri mezun olmak.

Engelli olmak bedensel duygusal ve sosyal yeteneklerindeki özürleri nedeniyle çalışma gücünün en az %40'ından yoksun olduğunu tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporuyla belgelemek. İş ilan 00004970495 numarası ile 1 kişinin alımı gerçekleştirilecektir.

Büro işçisi engelli statüde personel alımı: Türkiye iş bankası ilimizde yer alan Kırklareli ile Lüleburgaz Babaeski vize ve Pınarhisar şubelerinde operasyon işlemleri vb. uygun görülen bölümlerinde istihdam edilmek üzere engelli büro personelleri alınacaktır.

İş bankası başvuracak adayların aşağıdaki şartları taşımasını istiyor. T.C vatandaşı olması, tercihen mülakat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olması, engelli olmak (bedensel, duygusal ve sosyal yeteneklerindeki engelleri sebebiyle çalışma gücünün en az %40'ından yoksun olduğunu tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporu ile belgelemek suretiyle.

Kamu haklarından yoksun bulunmama, herhangi bir kurum yada kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımama, erkek adaylar için; tercihen askerlikle ilişiği bulunmama ve tercihen en az lise, ticaret meslek lisesi veya meslek yüksekokulu mezunu olması isteniyor.

Firma yetkilileri ile engelli büro işçisi işi arayanlarımız arasında 28 Mayıs 2019 salı günü saat 14:00'da Kırklareli çalışma ve iş kurumu il müdürlüğümüz toplantı salonunda bir toplu iş görüşmesi gerçekleştirilecek olup, katılacak olan adayların toplu iş görüşmesinde sağlık kurulu raporlarını da yanlarında bulunduracak şekilde hazır bulunmaları rica olunur.

İş ilan 00004976324 numarası ile başvurunuzu yapabilirsiniz.


Yorumlar