Anasayfa /  Dünya

Donald Trump'ın büyük şaşkınlığı: Wow...

İran'daki gösterilerde eylemcilerin yere resmedilen ABD bayraklarına basmadan etrafından dolaşarak geçmesi ile ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan ABD Başkanı Trump, "İranlı protestocular Amerikan bayrağına basmak yerine etrafından dolaşmayı tercih ettiler. Büyük ilerleme" dedi.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2020 21:26

İran tarafından "yanlışlıkla" düşürüldüğü belirtilen Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağında hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen törenler, rejim karşıtı protestolara dönüştü. Protestolar sırasında ise dikkat çeken bir görüntü kameralara yansıdı. Eylemcilerin büyük çoğunluğunun, yere resmedilmiş ABD ve İsrail bayraklarına basmadan etrafından dolaşarak geçmesi ise dikkat çekti.

TRUMP'IN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ

Protestocuların ABD bayrağına basmadan etrafından dolaşarak geçmesi ABD Başkanı Donald Trump'ın da dikkatini çekti. Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Harika! İranlı protestocular Büyük Amerikan Bayrağımıza basmayı ya da herhangi bir şekilde aşağılamayı reddetti. Bayrağı ezmek yerine etrafından dolaştılar. Büyük ilerleme!" ifadelerini kullandı.

Etiketler Donald Trump ABD İran
Yorumlar