Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Domenec Torrent'in yerine gelecek olan isim belli oldu!

Galatasaray'da alınan mağlubiyetlerin ardından taraftarlar sosyal medyada ayaklandı. Fatih Terim'in gönderilmesiyle birlikte Burak Elmas ve yönetimine adeta cephe alan Galatasaraylılar Domenec Torrent'i istemiyor. Burak Elmas, alınan mağlubiyetlerin ardından İspanyol hocayla bir görüşme yaptığı ve mağlubiyetlerin nedenini sorduğu öğrenildi. Öte yandan gündeme bomba gibi düşen yeni teknik direktör iddiası da ortaya atıldı...

Abone ol
Abone ol 26 Ocak 2022 16:32

Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımın başına geçen Domenec Torrent, Galatasaray'da çıktığı 3 maçta galibiyet alamazken kalesinde 9 gol gördü. Burak Elmas bu olayın ardından Torrent ile zoom programı üzerinden görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

ZOOM ÜZERİNDEN GÖRÜŞTÜLER

Sözcü'de yer alan habere göre; Olumsuz hava şartları nedeniyle Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Domenec Torrent ‘Zoom' üzerinden ‘online' (çevrimiçi) görüşerek durum değerlendirmesi yaptı. İspanyol hoca, Galatasaray’ın patronuna ilk olarak Trabzonspor maçında mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi fakat Burak Elmas'ı etkileyemedi.

 TÜRK HOCA GELEBİLİR!

Domenec Torrent ile alınan sonuçlar tatmin etmezse sezon sonuna kadar Türk hoca ile anlaşma sağlanabilir. Bu konuda da İlhan Palut'un adı kulislerle konuşulmaya başlandı bile. Konyaspor ile harikalar yaratan teknik adam için Galatasaray taraftarı da olumlu yaklaşıyor.

 

Etiketler galatasaray
Yorumlar