Anasayfa /  Ekonomi

Dolar ne kadar? Euro ne kadar? 15 Kasım Cuma döviz kurları

Dolar bugün ne kadar? Euro bugün ne kadar? Dolar düştü mü? soruları dövizi yatırım aracı olarak tercih edenler tarafından merak ediliyor. Dolar ve euro almak ya da elindeki dövizi bozdurmak isteyenler döviz fiyatlarını araştırıyor. İşte 15 Kasım Cuma döviz kuru...

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2019 09:43

Dolar bugün ne kadar? Euro bugün ne kadar? Dolar düştü mü? soruları dövizi yatırım aracı olarak tercih edenler tarafından merak ediliyor. Dolar ve euro almak ya da elindeki dövizi bozdurmak isteyenler döviz fiyatlarını araştırıyor. İşte 15 Kasım Cuma döviz kuru...

Piyasaların günlerdir odağında olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın gerçekleşen görüşmesi sonrası dolar/TL yatay bir seyir izledi. Dolar /TL bu sabah güne 5.76 seviyesinin hemen altında başladı.

Piyasalarda yönü değiştirecek önemli bir haber akışının olmaması halinde, Aralık PPK toplantısında faiz indirimi yapılması beklentisiyle TL’de baskının sürmesi ve dolar/TL’nin bir süredir yerleştiği bant hareketini koruması bekleniyor.

Dolar/TL saat 07.30 itibarıyla 5.7514/5.7556 seviyesinde işlem görüyor. Kurun söz konusu seviyelerdeki seyri devam ediyor.

Yorumlar