Anasayfa /  Foto Galeri

Doktor odasında tacizci şoku! Randevu alıp, 9 saat yol geldi böyle taciz etti

Anestezist ve algoloji uzmanı Prof. Dr. Nebahat Bulut, Muğla’dan randevu alarak İstanbul’da çalıştığı hastaneye gelen ve kendisine bahçeden kopardığı çiçekle buruşturulmuş bir kâğıda adresini yazıp bırakan Ö.M.’yi araştırdığında, sosyal medya hesabında kendi ismini ve fotoğraflarını paylaştığını gördü. Savcılığa başvuran Nebahat Bulut, “Şiddet ve cinsellik içeren mesajları var. Derhal kontrol altına alınmalı” diye konuştu. İşte şoke eden olayın tüm detayları...

Doktor odasında tacizci şoku! Randevu alıp, 9 saat yol geldi böyle taciz etti - Sayfa 1

Prof. Dr. Nebahat Bulut’un hayatını kâbusa çeviren, savcılıktan yardım istemesine neden olan olay geçtiğimiz salı günü yaşandı. Hürriyet gazetesinden Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, kendisini Muğla’dan gelerek taciz eden Ö.M.’yi araştırdığında takıntılı bir kişilikle karşılaşan Bulut, yaşadıklarını şöyle anlattı:

Doktor odasında tacizci şoku! Randevu alıp, 9 saat yol geldi böyle taciz etti - Sayfa 2

RANDEVU ALIP 9 SAAT GELMİŞ, MASKENİN ORTASINI KESMİŞ!

"Salı günü randevuyla bir hasta geldi. Maskesinin ortasını kesmişti. 'Maskeyi değiştirin' dedim. 'Oradan hava alıyorum' dedi. Sürekli 'Sizin için 9 saat uzaktan geldim' diyordu. Muğla'dan gelmiş. Hareketleri tuhaftı. Aynı cümleleri tekrar edip duruyordu. Şikâyetlerini dinledim. Tetkik yaptırmasını önerdim. 'Şu an yaptırmayacağım, bir ay sonra tekrar arabayla geleceğim o zaman yaptırırım. Hem o zaman kalırım da' dedi. Sonra çıktı.

Doktor odasında tacizci şoku! Randevu alıp, 9 saat yol geldi böyle taciz etti - Sayfa 3

TEKRAR GELİP BİR KAĞIT BIRAKTI

Birkaç dakika sonra tekrar geldi. Buruşturulmuş bir A4 kâğıdı bıraktı. 'Çam sakızı çoban armağanı, size bunu getirdim' dedi. Masanın üzerine bırakıp çıktı. Kâğıdı açtığımda üzerine ismini, telefon numarasını ve adresini yazdığını gördüm. Bahçeden koparılmış pembe bir gül vardı. Hemen koştum ve arkadaşlara odamdan çıkan kişiyi görüp görmediklerini sordum. Hastaneden çıkarken bahçede yakaladım.

Doktor odasında tacizci şoku! Randevu alıp, 9 saat yol geldi böyle taciz etti - Sayfa 4

YAKALANINCA "O ZAMAN BİTİRELİM" DEDİ!

Getirdiği çiçeği ve kâğıdı yüzüne fırlatarak 'Siz ne demek istiyorsunuz? Bu yaptığınız terbiyesizlik' dedim. 'O zaman bitirelim' dedi. 'Neyi bitiriyorsunuz, ne başladı da neyi bitiyorsunuz?' dedim. 'O zaman hesabımı kapatayım' dedi.