Anasayfa /  Foto Galeri

Doktor eşi tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt olayında kan donduran yeni detaylar

Antalya'da bir doktor Kaan Bozkurt, diyetisyen eşi Gamze Kaçar'ı öldürdükten sonra intihar etti. Gamze Kaçar Bozkurt’un babası Harun Kaçar, "Damadım intihara kalkıştığında kızım vazgeçirmişti. Meğer kızım celladını kurtarmış" dedi.

Doktor eşi tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt olayında kan donduran yeni detaylar - Sayfa 1

Antalya'da doktor olan eşi Yusuf Kaan Bozkurt (58) tarafından kıskançlık nedeniyle öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt'un (38) ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı. Gamze Bozkurt'un, 3-4 gündür grip nedeniyle evde tedavi gördüğü, önceki gün saat 12.30 sıralarında ilaç alıp uyuduğu, kısa süre sonra eşi Yusuf Kaan Bozkurt'un tabancayla ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Çiftin, kendi çocuklarının ise olmadığı öğrenildi

Doktor eşi tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt olayında kan donduran yeni detaylar - Sayfa 2

Antalya'da Gamze Kaçar Bozkurt (38), çıkan kavgada eşi tarafından öldürüldü. Olay, önceki gün saat 17.00 sıralarında bir apartmanın 3´üncü katındaki dairede meydana geldi.

Doktor eşi tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt olayında kan donduran yeni detaylar - Sayfa 3

Kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları iddia edilen Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58) ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt, önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle yeniden tartıştı.

Doktor eşi tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt olayında kan donduran yeni detaylar - Sayfa 4

DHA'da yer alan habere göre, cinnet getiren Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini vurdu. Olay, genç kadının önceki evliliğinden olan kızlarının akşam saatlerinde kreşten eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalan küçük kız, kapıyı açan olmayınca, karşı dairedeki anneannesinin yanına gitti.