Anasayfa /  Medya /  Dizi

Vatanım Sensin 51. bölüm fragmanı yayınlandı! Hilal ölüyor mu?

Kanal D'de başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin dizisinin 51. bölüm fragmanı duygusal anlara sahne oldu. Yunan askerleri tarafından vurulan Hilal, hastanede bilinci kapalı halde yatarken, babası Cevdet kızına kendisinin de Kuvayı Milliyeci olduğunu itiraf ediyor. Yeni bölümde, Filippos'un yanına giden Albay Adonis ise Hilal'in öldüğünü söylüyor.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2018 01:48

Vatanım Sensin 50. Bölüm Özeti : İzmir’i Filippos’a teslim etmeyen Türkler, İnönü’den gelen ikinci zafer haberiyle bir müjde daha almışlardır! Harbin henüz bitmediğinin farkında olan Azize ise civar köylerdeki muhtaç kadınlara yardım edebilmek için dostlarıyla yola düşer. Bu yolda, mağlubiyetin etkisiyle çığrından çıkmış Yunan askerleriyle karşı karşıya gelecektir. İnönü hezimeti yüzünden şehre gelen Yunan Kralı Konstantin, Filippos’a ordunun geri çekilmesini emreder. Bu gelişmeyle umutlanan Cevdet, kaçan Yunan ordusuna nihai darbeyi indirmek için İsmet Paşa’yla görüşüp taarruz için doğru zamanın geldiğini söyler. Lakin son anda ortaya çıkardığı bir bilgi, her şeyden habersiz İzmir’e doğru yürüyen Türk Ordusu'nun kaderini tayin edecektir.

Vatanım Sensin 50. Bölümde Neler Oldu?





Vatanım Sensin 50. Bölüm: Mustafa Kemal Paşa'dan telgraf var!





Hilal ölecek mi? - Vatanım Sensin 50. Bölüm





Yunanlardan hain tuzak! - Vatanım Sensin 50. Bölüm

Vatanım Sensin 50. Bölümde Yunan Kumandanı Filippos, aldıkları mağlubiyetler neticesinde geri çekileceklerini söylese de bunun bir tuzak olduğu ortaya çıkar.





Yıldız'ın kıskançlık oyunu herkesi şaşırttı! - Vatanım Sensin 50. Bölüm

Vatanım Sensin 50. Bölümde Yakup'un kendisinden boşanması sonrası ona bir ders vermek isteyen Yıldız, Aleksi'yi kullanıyor.





VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cevdet, tüm gerçeği kızı Hilal'e itiraf ediyor! Hayati tehlikesi süren Hilal, ölecek mi? Yunan askerler, tarafından vurulan Hilal, Leon tarafından hızlıca hastaneye getirilse de hayati tehlike sürmektedir. Kızının durumunu gören Cevdet, çılgına döner. Azize'ye olan biteni anlatırken ise soğukkanlılığını korumaya çalışır. Kızı Hilal'in bilinci kapalıyken tüm gerçeği itiraf eder.

Albay Adonis, Hilal'in ölüm haberini vermek için Filippos'un yanına gider. Hastaneye giden Adonis, Hilal'e zarar verecek mi?

Vatanım Sensin, merakla beklenen yeni bölümüyle 5 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de...


Yorumlar