Anasayfa /  Medya /  Dizi

Vatanım Sensin 43.bölüm fragmanı geldi! Vatanım Sensin'de büyük buluşma

Vatanım Sensin 42.son bölümüyle Kanal D ekranlarındaydı. Vatanım Sensin son bölümde; Tevfik’i öldürmeye hazırlanan Cevdet, hakikat ile yüzleşiyor! Tevfik, Azize’nin yaşadığını itiraf ediyor! Peki, nefes kesen Vatanım Sensin 42.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2018 23:47

Vatanım Sensin son bölümde; Cevdet’e, Azize’nin yaşadığını söyleyen Tevfik, kendi özgürlüğüne karşı Azize'nin canını öne sürdüğü bir pazarlığa girişir. Tevfik’in paçasını kurtarmak için her türlü yalana başvurabileceğini bilen Cevdet önce onun söylediklerinden emin olmak zorundadır. Cevdet'in diğer yandan hapse düşen Dağıstanlı’yı kimliği açığa çıkmadan kurtarması gerekmektedir. Ancak Ankara’ya iyiden iyiye düşman kesilen Dağıstanlı’yı içeriden çıkarmak isteyen başkaları da vardır.

Azize, Tevfik’in kızanlarının elinde her geçen an ölüme yaklaşırken, Cevdet zamana karşı yarışmaya başlar. Cevdet şimdi, onu sırtından vuran ve hayatta en çok öldürmek istediği kişi olan Tevfik’i, Azize’yi bulana dek hayatta tutmak gibi dehşetli bir sınavla karşı karşıyadır. Peki, Vatanım Sensin 42.bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 43.BÖLÜM FRAGMANI





VATANIM SENSİN 423.BÖLÜM FRAGMAN İZLE







VATANIM SENSİN 43.BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 43.bölümü 1 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 42.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize, diğer hemşirelerle birlikte hasta ve yaralanan askerlere ilaç götürmek için yanaştıkları kıyıda cinsel istismara maruz kalmıştı. Dahası herkes tek tek öldürülmüş, Azize şans eseri hayatta kalmıştı. Azize’nin savaşı o gün, o kıyıda başlamıştı. İngiliz Charles Hamilton, savaşın gidişatı için bu hakikatin başta Cevdet olmak üzere herkesten saklanmasını istemişti. Zira Cevdet’in bu durumu bilmesi, Yunan Ordusu içerisindeki gizli vazifesini sürdürmesini de engelleyecekti. Cevdet, Azize’ye yapılan olayın sorumlularını bizzat öldürmek için harekete geçeği düşünülmüştü.

Üstelik İngiliz Hamilton, Azize’yi İzmir’de gören Yunan Spiros’u bile gizli tutulması adına acımadan öldürmüştü. Cevdet, İngiliz Charles Hamilton’ın kendisinden bir şeyler sakladığını düşünse de bir sonuca ulaşamamıştı. Dağıstanlı’nın yanında Yanık Efe adıyla bilinen Tevfik, canı karşılığında Cevdet için çalışmaya başlamıştı. Tüm efelerin Dağıstanlı’ya karşı gelmelerini sağlamış ve Dağıstanlı’nın tüm kontrolünü kaybetmesini başarmıştı.

Tevfik’ten intikam almaya çalışan Cevdet, onu öldürmemek için hiçbir neden göremez. Tevfik’i kullandıktan sonra cezasını bizzat kendi elleriyle yapmak ister. Tevfik ile Cevdet’in yüzleşmesi ise gizli hakikati ortaya çıkarır. Tevfik, Azize’nin yaşadığını söyler ve yerini sadece kendisinin bildiğini öne sürer. Cevdet, duydukları karşısında adeta şok olur. Öldü zannedilen Azize’nin yaşadığını öğrenmesi onu harekete geçirir. Cevdet, Azize’nin peşine düşer ve tutulduğu kulübeyi bulmayı başarır.

Bu havadis İngiliz Charles Hamilton’ı çılgına çevirir. Tevfik’i öldürmeye hazırlanan Hamilton, milli mücadelede önemli bir darbe alındığının farkındadır.




Yorumlar