Anasayfa /  Medya /  Dizi

Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı izle (Kanal D) dizi izle

Vatanım Sensin yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kanal D de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi nefesleri kesecek. Azize gerçeği öğreniyor. Vatanım Sensin21. bölüm fragmanı izle. Vatanım Sensin Kanal D dizi izlemek için tıklayınız.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2017 10:05

Vatanım Sensin yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kanal  D de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi nefesleri kesecek. Azize gerçeği öğreniyor. Vatanım Sensin21. bölüm fragmanı izle. Vatanım Sensin Kanal D dizi izlemek için tıklayınız.







Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı izle







Vatanım Sensin 21. bölümde neler olacak?





Bir taraftan İngiliz casus Charles’ın entrikalarıyla başa çıkmak zorunda olan Cevdet, diğer taraftan da Teğmen Leon’u vuran Hilal ve Ali Kemal’i kurtarmak zorundadır. Müzayedeye gönderdiği bombayla hayatta olduğunu ve mücadeleye devam edeceğini ilan eden Eşref Paşa, düşmanla masaya oturur. Cevdet ise Selanik’te olduğu gibi vatanın bir kez daha satılmasını önlemek adına her şeyi yapmaya yazırdır.

Azize’nin hamile olduğunu anlayan Hasibe, Cevdet’in de bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünür. Azize’ye gerçeği söylemesi için yalnızca bir günlük mühlet verir.


Yorumlar