Anasayfa /  Medya /  Dizi

Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm yayınlandı izle blutv son bölümü

Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm yayınlandı. Adana Sıfır Bir dizisinin rekor kıran son bölümü ekranlarda. Blutv Adana Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm şu anda izlenebiliyor. hemen Sıfır Bir 5. sezon 4. bölümü izle blutv ekranlarında.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 13:42

Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm yayınlandı. Bir Zamanlar Adana'da Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm blutv ekranlarında yayınlanıyor. Savaş artık iyice kızıştı ve Sıfır Bir 5. sezon rekor kıran bölümler artık başladı. Peki Sıfır Bir 5. sezon 4. bölümde neler olacak. İşte Sıfır Bir 5. sezon son bölümden detaylar.



Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm yayında



Her çarşamba günleri yayınlanan Sıfır bir 5. sezon 4. bölüm biz başlıyoruz sloganıyla yayına çıktı. cengo ve Burak yine icraat peşine düşüyor. Bizimle uğramak nedir görün diyerek Adana'yı karıştıracak hamleyi yapacaklar.



Savaş bu sefer düştü



Sıfır Bir 5. sezon 4. bölümde Savaş bu sefer öyle bir cezaevine düştü ki. Savaş'ın yeni cezaevinde yeni CİO'suyla beraber son icraatından sonra gideceği yer hiç de görülmeye deymez bir yer değil. Bu bölümde Sıfır Bir'de Youtube fenomeni Abdül'de yer alıyor. Delimi Ne kanalının sahibi kısa bir sürede olsa Sıfır Bir 5. sezon'da yer aldı.



Cihat Sarsılmaz'ın kuzeni geliyor



Sıfır bir'de yeni bir hikaye daha doğuyor. Cezaevi hikayesi sonrası Cihat'ın kuzeni de geliyor. Aileden kim dost kim düşman kimse anlamayacak. Ancak Cihat'ın kuzenin yapacakları ve cezası ibrete alem olacak.



Firar gerçekleşiyor



Nezih abi Anafor Adana'sına kavuşuyor. Kaçak bile olsa sevilen ikili artık Adana'da abilerin başına geçecek. Özellikle Nezih abi geçmişin intikamını almak için Sıfır Bir 5. sezon 4. bölümde sahneye çıkıyor. 



Adana Sıfır Bir 5. sezon 4. bölümü sadece blutv'de.


Yorumlar