Anasayfa /  Medya /  Dizi

Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm fragmanı izle (Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle)

ATV'nin sevilen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz, 33. bölümüyle ekranlara geldi. Nefes kesen 33. bölümde neler yaşandı? İşte Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm fragmanı izle ve Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm full izle için tıklayın (Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm ilk sahne)

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 15:20

Sen Anlat Karadeniz'in 33. bölümü yayınlandı. Peki nefes kesen yeni bölümde neler yaşanacak. Vedat ve Nefes yüzyüze gelecek. İşte Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm fragmanı izle ve Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm full izle (Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm ilk sahne) için tıkla

Sen Anlat Karadeniz fragman videosu bu hafta Nefes ile Tahir ikilisinin zorlu bir sürece daha başlayacaklarını gösterdi. Nefes’in kendisine yardım etmek isterken zor durumda kalması Tahir’i de harekete geçirecek. Peki, Vedat’ın Nefes’i ele geçirdiği Sen Anlat Karadeniz 34. bölümde neler olacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE (İLK SAHNE)

SEN ANLAT KARADENİZ 34. BÖLÜM ÖZETİ

Tahir’in Nefes’i sağlığına kavuşturmasının ardından Nefes beklemediği bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Fırtınalı havada zar zor hayatta kalmayı başaran Tahir, Nefes’in kendisi için yaptıklarını öğrenince duygusal anlar yaşamıştı. Evlenmesine rağmen bir süredir sorunlarla mücadele eden Nefes bu kez Vedat’ın “Hoş geldin karıcığım” sözü ile yıkılacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 33. BÖLÜM İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadeniz'e sığınan Tahir fırtınada kaybolur. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir'in peşine düşer. Nefes Tahir'i bulabilecek mi yoksa Karadeniz sevdalarına mezar mı olacak? Nazar, ailesini tercih edip Murat'a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar'ın kapısına dayanan Murat'a Nazar ne cevap verecek? Tahir'den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?





Kanal: Atv 

Tür: Dram, Aşk

Sezon: 2



Yayın Günü:  Çarşamba

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  11.12.2018

Yeni Bölüm No:  34 



Yapım Firması: Sinegraf Film » 

Yapımcı: Osman Sınav 

Yönetmen: Osman Sınav, Yusuf Ömer Sınav, Veli Çelik 

Senaryo: Erkan Birgören 

Müzik: Ender Gündüzlü, Metin Arıgül 



Oyuncular: İrem Helvacıoğlu (Nefes), Ulaş Tuna Aslantepe (Tahir), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar), Sinan Tuzcu (Mustafa), Gözde Kansu (Eyşan), Öykü Gürman (Asiye), Demir Birinci (Yiğit), Dila Aktaş (Balım), Cem Anıl Kenar (Yangaz Murat), Furkan Aksoy (Yangaz Fatih), Nurşim Demir (Saniye Kaleli), Sait Genay (Osman Hoca), Hilmi Özçelik (Cemil Dağdeviren), Belfu Benian (Mercan Dağdeviren), Nalan Kuruçim (Türkan Dağdeviren), Çağla Özavcı (Nazar Dağdeviren), Emre Ön (İdris), Faruk Acar (Necip), Pala Dayı, Şendoğan Öksüz (Cemal Reis), Senem Göktürk (Nuran), Dilek Denizdelen, Duygu Üstünbaş, Erdal Cindoruk 



Konu:  “Şiddete boyun eğmeyen bir kadının hikâyesi” sloganı ile seyircilerle buluşmaya hazırlanan dizide Geçmişte para karşılığı satılmış bir çocuk gelin olan Nefes ve oğlu Yiğit’in hikâyesi anlatılıyor. Dizinin çekimleri Trabzon yaylarında yapılıyor. 



Tarihçe:  




Sen Anlat Karadeniz

 dizisi 13 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlanan 21. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı.


Sen Anlat Karadeniz dizisi 19 Eylül 2018 Çarşamba günü yayınlanacak 22. bölümüyle 2. sezonuna başlayacak.



Yorumlar