Anasayfa /  Medya /  Dizi

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm reytingde zirvede.

Sen Anlat Karadeniz yine reyting rekoru kırdı. 30 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 19. bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyen Sen Anlat Karadeniz izlenme rakamlarında 100 program arasında birinci oldu.

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2018 01:34

Sen Anlat Karadeniz tüm kişilerde %13,32 izlenme oranı ve %31,67 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yeni yılın adından en çok söz ettiren, atv'nin iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz birinciliği kimselere kaptırmıyor. Dizi Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve en çok izlenen yapım oldu.





Sen Anlat Karadeniz 19. bölümde neler oldu?

Tahir çocuklarla eve gelince, Kaleli Konağı şenlenir. Yiğit'e kavuşan Nefes onun mutluluğunu yaşarken, bir yandan da kızı olduğunu bilmediği Ceylan'la çok tatlı bir ilişki kurmaya başlar. Cümbür cemaat çaylığa gidince, tüm problemlerini unutur, güzel bir hafta sonu yaşarlar. Kaleliler için her şey iyiye gidiyor gibi görünmektedir. Ancak Deli Tahir'in, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefes'i kavuşturmasına engel olamayan Vedat, Mercan'ın da uyanmasıyla hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmış, hiç olmadığı kadar tehlikelidir.Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir? Sonunda sabrı taşan Tahir, ne kadar delirebilir? Herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyük restleşme nedir?

SEN ANLAT KARADENİZ 19.BÖLÜM HEMEN İZLE







.





.


Yorumlar