Anasayfa /  Medya /  Dizi

Puhu tv nasıl izlenir? Puhu TV Söz 67. son bölüm full izle - Puhu TV izle

Puhu tv nasıl izlenir? Puhu TV Söz 67. son bölüm full izle - Puhu TV izle. Star tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi 67. bölüm yayınlandı. Peki internet üzerinden nasıl izlenir? Puhu tv nedir? Puhu TV star tv Söz dizisi 67. bölüm tek parça full izle.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2019 13:54

Puhu tv nasıl izlenir? Puhu TV Söz 67. son bölüm full izle - Puhu TV izle. Star tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi 67. bölüm yayınlandı. Peki internet üzerinden nasıl izlenir? Puhu tv nedir? Puhu TV star tv Söz dizisi 67. bölüm tek parça full izle.



SÖZ 67. BÖLÜM İZLE

Nefesleri kesecek yeni bölümüyle ekranlara gelecek Söz yaşanacak gelişmelerle bu bölümde de izleyenleri ekranlara kilitleyecek.Derya'nın vurulmasıyla sonlanan bölümün ardından dizilere verilen ara sonrası ekranlara gelecek dizinin hayranları büyük heyecan yaşıyor.Soruların yanıt bulacağı bölüme büyük bir ilgi olması bekleniyor.Yeni bölüm fragmanında gösterilen ölen kişi Ateş mi sorusunun cevabı merak konusu.Tim'in artık tek amacı intikam almaktır.Peki Söz 66.bölüm full izle! Son bölüm full hd izle! Ateş öldü mü? Söz 67.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Her bölümü ile fırtınalar estiren Söz dizisinin 64. bölüm fragmanında, etrafındaki dünyayı kendi kelimeleriyle kurma mücadelesi veriliyor. Eylem ve Fethi ölümün eşiğinde... Nazlı ise annesinin mezarında gözyaşları içerisinde...

Star TV'nin fenomen dizisi Söz yeni bölümden detaylar içeren 64. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Yeni fragmanda; Ateş'ten haber alınamıyor. Tim ise arkadaşlarını yalnız bırakmamak ve üniformasına tekrardan kavuşturmak için harekete geçiyor. Eylem ve Fethi'nin zor durumda olduğu görülürken, kendine gelen Nazlı, Ateş'in nerede olduğunu soruyor.

Söz dizisinin son bölümünde nefes kesen gelişmeler yaşandı. Son bölüme; Eylem ve Fethi'nin zor anları damga vurdu. Erdem Albay acısını yüreğine gömer ve yine Tim'in başında, görevinin başında yer alır. Dizinin bitmesi ardından 64. bölüm fragmanı sorgusu başladı.

 Son bölümde; Ölümden dönen Tarık, Yavuz'dan yaptıklarının hesabını sormak için çareler aramaya başlar. Ama gördüğü karşısında vazgeçmesi gerektiğini anlar. Derya, Yavuz'un başına gelenlerden onun da sorumlu olduğunu düşünmektedir. Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir. Karabatak, bombalı saldırının faili Şero’nun peşindedir. Ama tam yakalayacağı sırada Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenir. Artık kendini açık etmeden bu planın detaylarını öğrenmek zorundadır. Ama Şero’nun peşini de bırakmaya niyeti yoktur. Tim, Karabatak’tan gelen haberle harekete geçer. Hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşür.


Yorumlar