Anasayfa /  Medya /  Dizi

Perihan Savaş Çukur'dan ayrılacak mı? Perihan Savaş öldü mü? video izle

Reyting rekorları kıran Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide başrol paylaşan Perihan Savaş Çukur'dan ayrılacak mı? Perihan Savaş öldü mü? Yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Abone ol
Abone ol 06 Nisan 2018 04:37

Reyting rekorları kıran Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide başrol paylaşan Perihan Savaş Çukur'dan ayrılacak mı? Perihan Savaş öldü mü? Yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Tüm bu soruların cevabı haberimizde yer alıyor.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur yeni bölümden fragmanı yayınlandı. Nedret gözü dönmüş bir şekilde Vartolu'nun yanına gidiyor ve silahını ona doğrultuyor. Medet, sinirli kadını durdurmak isterken silah ateş alıyor merdivenlerden yukarı çıkan Sultan vuruluyor. 

PERİHAN SAVAŞ DİZİDEN AYRILACAK MI?

Yılların usta sanatçısı Perihan Savaş uzun bir aradan sonra Çukur dizisiyle kamera karşısına geçmiş hayranlarını bir hayli mutlu etmişti. Ancak son fragmanda vurulması üzerine Perihan Savaş diziden ayrılacak mı? sorusunu akıllara getiridi. Konuyla ilgili ehnüz bir açıklama yok. Sultan (Perihan Savaş)'ın ölüp ölmeyeceğini ise önümüzdeki hafta pazartesi akşamı yeni bölümde ortaya çıkacak. 



 


Yorumlar