Anasayfa /  Medya /  Dizi

Payitaht Abdülhamid 48. Bölüm : “Ya devlet başa ya kuzgun leşe!”

Payitaht Abdülhamid 47. bölümü yine nefes kesti... İhanetin pençesinde Parvus Mahmut Paşa'nın oğlu ile birlikte Abdülhamid'e karşı kurduğu darbe planı adım adım yürümeye başladı. Abdülhamid hasta yatağında darbe girişimi ile karşı kaşrıya kaldı. Osmanlı askerlerinin birbiri ile çatıştığı silah seslerinin yükseldiği ortamda Abdülhamid hasta yatağından kalkarak bu darbeyi durdurmak için harekete geçti.İşte Payitaht Abdülhamid 47. bölüm geniş özeti ve 48. bölüm fragmanı...

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2018 00:18

Abdülhamid hasta yatağında darbe girişimi ile karşı kaşrıya kaldı. Osmanlı askerlerinin birbiri ile çatıştığı silah seslerinin yükseldiği ortamda Abdülhamid hasta yatağından kalkarak bu darbeyi durdurmak için harekete geçti.İşte Payitaht Abdülhamid 47. bölüm geniş özeti ve 48. bölüm fragmanı... 

Abdülhamid’e darbe yapılıyor. - Payitaht Abdülhamid 47.Bölüm

Fehim Paşa’dan bombalı kavga - Payitaht Abdülhamid 47.Bölüm

Payitaht Abdülhamid 47. Bölüm Fragmanı 





Ben, bir kadına silah çekmem. - Payitaht Abdülhamid 47.Bölüm

Payitaht Abdülhamid 47. Bölüm Özeti

Abdülhamid, Parvus’un kendisine vermiş olduğu sandıktaki zehirli tozun etkisiyle giderek hastalanırken, Parvus amacına yaklaşmaktadır. Pavrus, Gertrude Bell ile iş birliği yaparak Abdülhamid’i tahttan indirecek kalkışmayı hızlandırır. Ayrıca, Sabahattin’i de kendi safına alan Parvus, Mahmud Paşa ve oğlunun arasının giderek açılmasına neden olacaktır.

Payitaht Abdülhamid 47. Bölüm : Fehim Paşa tuzağa düşüyor

 

Tıpkı Parvus’un planladığı gibi ordu yolları tutmuş, hepsi kışlalarından Abdülhamid’i indirmek için çıkmıştır!.. Boğazda ise bir gemi beklemektedir ve eğer “Abdülhamid tahtını bırakmakta direnirse” Saray, içindekilerle birlikte topa tutulacaktır.

Bidar ve haremdekiler, yaklaşan bu büyük tehlikeden habersiz, Abdülhamid’in hastalığının üzüntüsü yaşarken, Handan, Efsun’la olan tartışmasının ardından bebeğini kaybeder.  Bebeğini kaybeden Handan, Mehmet Selim’le Efsun'un yakınlaşmasına engel olabilecek mi?.



 

Mahmud Paşa oğlunun büyük bir ihanetin içinde olduğunu anlayınca, onu ele verecek mi?.



 

Abdülhamid karşı karşıya kaldığı bu büyük kalkışma karşısında ne yapacak?...

Payitaht Abdülhamid 47. Bölüm Full izle




Yorumlar